Здравейте отново. Имам проблем и пак съм тук с въпрос.
Гледам Американски стрийм (Netflix, Hulu, HBO GO т.н.т.) Имам Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN в БГ и RB2011UiAS-2HnD-IN в Щатите. Вързани са с VPN PPTP, за да мога да имам американско IP.
Проблемът е, че скоростта е много бавна и едвам се гледа, буферира постоянно и автоматично ми сваля качеството. Speedtest.net показва 3-5 Mbps, a това е крайно недостатъчно. Там някъде е и ограничението на ISP-то в Щатите (всички мразят Comcast). Имам възможност да инсталирам още 2-3 RB2011UiAS-2HnD-IN и да ползвам и тяхния ъплоуд. Естественно на различни места
Въпросът е : Мога ли да вържа и обединя 2 и повече VPN към моя рутера, за да мога да си повиша скоростта?
Въпрос
thebulgarian
Здравейте отново. Имам проблем и пак съм тук с въпрос.
Гледам Американски стрийм (Netflix, Hulu, HBO GO т.н.т.)
Имам Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN в БГ и RB2011UiAS-2HnD-IN в Щатите. Вързани са с VPN PPTP, за да мога да имам американско IP.
Проблемът е, че скоростта е много бавна и едвам се гледа, буферира постоянно и автоматично ми сваля качеството.
Speedtest.net показва 3-5 Mbps, a това е крайно недостатъчно. Там някъде е и ограничението на ISP-то в Щатите (всички мразят Comcast). Имам възможност да инсталирам още 2-3 RB2011UiAS-2HnD-IN и да ползвам и тяхния ъплоуд. Естественно на различни места
Въпросът е : Мога ли да вържа и обединя 2 и повече VPN към моя рутера, за да мога да си повиша скоростта?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
8 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване