Mupo neTkoB Публикувано 13 Юни, 2009 Доклад Сподели Публикувано 13 Юни, 2009 Някой да има случайно код за активация на Integrated Lights Out 2 на HP за ProLiant DL380 G5 И да не е от тези временните благодаря предварително Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 4 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Март, 2010 ползвате ли HP сървъри? с ILO2 Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 4 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Март, 2010 Тц, Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Diogen Отговорено 4 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 4 Март, 2010 Няма ли никъде в нета? И аз имам един G6 с iLO2, ако откриеш ключ давай насам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 5 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Март, 2010 голяма гъзария е това ILO само че Здравей, HP iLO Advanced - 1 Server License with 1yr 24x7 Tech Support and Updates – 235 евро без ДДС в нета не успях да намеря до сега Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 28 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2011 up Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 28 Май, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2011 не знам ако ти копирам моя дали ще стане Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Diogen Отговорено 29 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Май, 2011 Почти сигурно е че ще стане, овсен ако не са различни версии. пробвайте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 29 Май, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Май, 2011 каква е процедурата за ъпгреидване на iLO-то че имам 1,51 пък ми хареса това дето са написали на страниците на НР 600х по бърз отдалечен екран и т.н. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 30 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 в самото ило трябва да имаш възможност за ъпдейт на фирмуера, сега е излязло вече ILO3 за което пише че било МНОГО пъти по-бързо от Ilo2 Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 30 Май, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 не намерих начин да го ъпдеитна винаги излиза фаилед и с 1 и с 2 и с 3 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stereofx Отговорено 22 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Май, 2012 Дай модел на сървъра да ти дам последен FW за HP Ilo II Advanced, но лиценз мисля, че е добре да си купиш. DKVM-IP1/E са по 200лв. и е външно у-во, което има основните функции като Ilo, но може доста по-малко неща. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 24 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2012 На 22.05.2012 г. at 23:09, stereofx написа: Дай модел на сървъра да ти дам последен FW за HP Ilo II Advanced, но лиценз мисля, че е добре да си купиш. DKVM-IP1/E са по 200лв. и е външно у-во, което има основните функции като Ilo, но може доста по-малко неща. stereofx ако за мен иде реч Product Name: ProLiant DL580 G2 iLO Firmware Version: 1.94 03/19/2009 Product Version: iLO Advanced Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stereofx Отговорено 25 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 25 Май, 2012 Имам .bin файла за iLo 2.08, но не мога да го ъплоадна тук. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 25 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Май, 2012 Архивирай го и го закачи Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване