mitko712 Публикувано 27 Август, 2015 Доклад Сподели Публикувано 27 Август, 2015 (Редактирано) Здр. Как крадът пари тия п....и от Б у л с а т .Плащам си услугата която ползват родителите ми през epay.bg и забелязвам ,че за текущия месец имам увеличение на цената от 1 лв.Обаждам се на оператор и ми споделят ,че ми дигнали скороста на от 15mbit на 25mbit. без да съм заявявал това или да са ме информирали.Помолих ги да ги върнат на старите който са и те не може отидете в офиса.Днес сутринта си поглеждам в ebay.bg сумата за плащане и от 23.90 станала 27.90 включили ми и Синема+ сега поглеждам към 16.00 станала 25.90 с Стандартен,Допълнителен п-к ,пакет ПРЕМИУМ,Интернет - 25 mbps.Тези си правят подигравка с хората явно подават на ebay.bg всеки път различна информация кой когато се закачи да плати.Вече си подадох жалбата към комисията .Да видим резултата.Пуснах темата и в техния форум да видя някой чете ли въобще Редактирано 27 Август, 2015 от mitko712 редакция Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 27 Август, 2015 Доклад Сподели Отговорено 27 Август, 2015 Така са си ,по евтиното излиза скъпо, англичаните правилно са казали " Не съм толкова богат да купувам евтино" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 28 Август, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Август, 2015 Идеални условия да ги отрежеш. Нито телевизията им телевизия нито интернета им става. Не се научиха хората как да ползват разплащателни сметки. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване