jack82 Публикувано 14 Юли, 2015 Доклад Сподели Публикувано 14 Юли, 2015 Чисто нов е никога не е ползван правено е само тестове с 3Г щях да го ползвам за бакъп но теленор си оправиха мрежата към него мога и да предложа 3Г карта сиера 8775 заменям го за някой рутер микротик от рода на RB951 hAP може и друг модел рутер предложения всякакви приемам но да е микротик предложения на лс. Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 14 Юли, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Юли, 2015 може и за 2011 с доплащане от моя страна в рамките на разумното Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krustanovs Отговорено 14 Юли, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Юли, 2015 имам едно 951G ако ти върши работа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 14 Юли, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Юли, 2015 (Редактирано) Темата е за коша вече се оборудвах с едно 2011 от червените но гледам е с тези антени от старите линксис врт54г 2-3 дб могат ли да се сменят с тези на тп-линк 5 дб и дали ще постигна нещо повече като покритие благодаря за отзовалите се колеги интернета идва по оптика до нас идеята беше да не ползвам 3 устройства Редактирано 14 Юли, 2015 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts