¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 9 Май, 2009 Доклад Сподели Публикувано 9 Май, 2009 Ето го http://www.mustek.de/eng_/pdf/dvdht713_130.pdf Само кутията е без вътрешности и дистанционното но не го знам в какво състояние .. Ако на някой му трябва за резервна или да сложи нещо друго да пише, че иначе ще я хвърлям... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Гост Отговорено 9 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2009 Събирай в чувал за вторични. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 9 Май, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2009 Нямам място за частите, пък какво да говоря за кутии и неща който не ми трябват.. къде да ги слагам.Нестига, че плащаме наеми за толкова мн помещения, а и моята стая е преправена на склад! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Гост Отговорено 9 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2009 И брат ми има такъв проблем, ся ще му измислим едни стелажи които да сложим на един балкон... много техника. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване