martos Публикувано 22 Юни, 2015 Доклад Сподели Публикувано 22 Юни, 2015 Здравейте колеги, Сигурно много от вас използват платкови суичове със SFP uplink. Освен Неомонтана, Видеомакс и КСТ използвате ли някакви други от този клас? Аз използвах Неомонтана, но преди време имах проблеми с тях при студено време и минах на Видеомакс. Те пък с новата си партида със жълти портове ме изгубиха завинаги - голяма част от тях имат проблеми със SFP порта. На КСТ пък са по-големи платките... Дайте предложение или да се връщам към Неомонтана? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanstanyov Отговорено 22 Юни, 2015 Доклад Сподели Отговорено 22 Юни, 2015 Какви пък проблеми си имал с неомонтанските, странно? За мен единственият им проблем е, че нямат QoS и ако караш IPTV през тях към 100-мегабитов интерфейс, става тесла. Иначе съм имал много навън и проблеми със студ не съм забелязъл. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martos Отговорено 22 Юни, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Юни, 2015 Трупаха грешки в едни студове. Не всички, но 10тина процента от тях поне. Тогава минах на Видеомакс и до новата им партида нямах никакви проблеми. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 22 Юни, 2015 Доклад Сподели Отговорено 22 Юни, 2015 Здравейте колеги, Сигурно много от вас използват платкови суичове със SFP uplink. Освен Неомонтана, Видеомакс и КСТ използвате ли някакви други от този клас? Аз използвах Неомонтана, но преди време имах проблеми с тях при студено време и минах на Видеомакс. Те пък с новата си партида със жълти портове ме изгубиха завинаги - голяма част от тях имат проблеми със SFP порта. На КСТ пък са по-големи платките... Дайте предложение или да се връщам към Неомонтана? И аз имах проблеми с Неомонтанските. На КСТ работят, но доста топлят, а и ги предпочитаме в кутии. В момента използваме Mikrotik RB260GS - работят отлично. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 22 Юни, 2015 Доклад Сподели Отговорено 22 Юни, 2015 И Евролан-ските си работят добре. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 22 Юни, 2015 Доклад Сподели Отговорено 22 Юни, 2015 И Евролан-ските си работят добре. + Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martos Отговорено 22 Юни, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Юни, 2015 И Евролан-ските си работят добре. Предполагам става дума за http://www.eurolan.net/bg/optichen-switch-ES-0104-TG.html? И аз имах проблеми с Неомонтанските. На КСТ работят, но доста топлят, а и ги предпочитаме в кутии. В момента използваме Mikrotik RB260GS - работят отлично. Като гледам цените им са двойни - не ме устройват. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 24 Юни, 2015 Доклад Сподели Отговорено 24 Юни, 2015 Точно тези Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krustanovs Отговорено 24 Юни, 2015 Доклад Сподели Отговорено 24 Юни, 2015 аз с Mikrotik RB260GS имах голям проблем в една мрежа го бях сложил след него имаше 20 човека и започна да прави каквото си иска. едния порт работеше на 10 мб другия на 100 третия показваше 100 пък работеше на 10. но пък по офиси където съм ги слагал няма проблем Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martos Отговорено 24 Юни, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Юни, 2015 Благодаря за насоките. Ще поръчам 10тина от Евролан за тест. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bateto_87 Отговорено 14 Септември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Септември, 2015 + за евролан Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
veno77 Отговорено 7 Февруари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2017 Имаме нов модел платков гигабитов суич в КСТ с 8 x 10/100/1000 + 2 SFP. На сайта ни има повече информация. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване