Mile Публикувано 19 Април, 2009 Доклад Сподели Публикувано 19 Април, 2009 Честито откриване на сезона. Официално го открихме преди 2 дни с първата гръмотевица за сезона, но днес мина вече и първата нормална буря. Поражения засега няма. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 19 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2009 Във Варна още не сме го открили ама може би скоро ще стане .. . . . . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 19 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2009 И при нас в Стара Загора почват да се буват гръмотевици от време на време, но все още като гледам облъците са доста на високо и не ми се вижда опасно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lacho Отговорено 20 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 20 Април, 2009 Е вчера го открих и аз 1 суитч само беше думнал Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 20 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Април, 2009 хехе щастливци при нас имаше аномалия тази година , дата 4 феврувари, такава буря гръмотевична не бях виждал и при това с ниски попадения , а представете си да ти изхвърчи капачето на ГСМ зарядното от контакта, па що телевизори и компове заминаха .. "няколко" суича бяха най малкия проблем. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 20 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 20 Април, 2009 Капачето е фръкнало от думнал кондензатор вероятно Аз веднъж сложих пукнат диск в бърз CDROM и се пръсна и капачето на CDROMа се шибна в отсрещната стена и направи дупка Но от гръмотевици до сега само суичове сме сменяли. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 20 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Април, 2009 днес и при мен се отчете привсе че съм на 20 км от миле не съм и разбрал кога е пукало при него нямаме жертви от бури по-миналата година и дано няма Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 20 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Април, 2009 Ми днес повтори... Един борд му замина autonegotion-а... Скъсах си нервите, но накрая го пуснах на твърдо 10 и отсрещния порт на 10 и засега работи. Утре ще го сменям И ако не съм споменавал скоро от MT хардуера по-калпав няма. UPS, земя, протектор и прочие не могат да опазят тая пуста латвийска икономия и китайска инжинерна мисъл. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 21 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Април, 2009 Пряко попадения ли е имало на него?Имали протектор на RF кабела?Kakъв протектор има на лана? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 21 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Април, 2009 Капачето е фръкнало от думнал кондензатор вероятно имал съм такива преживявания с гръмотевици че да те хване страх, в околностите се е случвало да хвърчат капачките на конзолните кутии на електрическата инсталация на къща, телевизор на които са изпарени пътечките на платката, или сплитер чийто разделителен трансформатор да сепръсне и медната тел да се изпари и оталожи по стените. Кондензаторите гърмят при малко по други обстоятелства .. в случая просто няма да има време да се надуе за да се пръсне Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 21 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Април, 2009 До мен на 1М от контакта до парното прехвърча дъга поне 20см бяха направо изтръпнах а техниката във входа беше 0uT!От много време се чудя как да се защитят пустите му чарколяци.. все пак са си разходи(немога да кажа, че съм имал много проблеми с изгоряла техника) но скоро мисля да пускам линк с няколко микротика до едно място където редовно гледам невероятни "светлинни ефекти". . . който малко ме плашат а и е трудно достъпно за подръжка! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 21 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 21 Април, 2009 Не е било пряко. Alix на 20см от RB си бачка даже без рестарт. Свързани са през лановете на всичко отгоре Естествено сменявах лан кабели, адаптори и к'во ли не преди това. Загубих си 2-3 часа от живота за да се разправям с тия недомислици. 1 читаво работещ да няма деа и боклуците. Сега ще отида да го сваля и ще го размажа с чука тоя RB. За чий хуй ми е да бачка на 10mbps лан-а баси. Или да им го рекламирам, но се чудя за какво, като и да ми го сменят пак си остават ширпотреба Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 21 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Април, 2009 Най вероятно му е станало нещо на трафа на лана ако има такъв ( не съм обръщал внимание) или лан контролера...Пробва ли да го флашнеш на ново? p.s. Мен това не ми допада в повечето рб, че нямат лан трафове..Което мисля, че е абсурдно! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 21 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 21 Април, 2009 Изписах го като кубинки. Ще си поръчам Аликс или ще забия директно един HP d530 с APC + акумулатор. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 22 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2009 хехе щастливци при нас имаше аномалия тази година , дата 4 феврувари, такава буря гръмотевична не бях виждал и при това с ниски попадения , а представете си да ти изхвърчи капачето на ГСМ зарядното от контакта, па що телевизори и компове заминаха .. "няколко" суича бяха най малкия проблем. Аномалия При мене за сефте тази година януари пропусна инак си думка целогодишно ама лятото е красотата няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване