Intel Отговорено 17 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2014 Rapid 36 е такера. Ползвам такъв с скоби 14мм, засега проблеми не съм имал. Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
free Отговорено 17 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2014 Rapid 36 е такера. Ползвам такъв с скоби 14мм, засега проблеми не съм имал. Имам го от повече от 10 години. Точно той е, но го почиствайте и смазвайте по-честичко, за да ви служи по-дълго. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
uBoTo Отговорено 17 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2014 Rapid 36 със скобите му - невероятен! Купих си и на Новус такера за 22 лева, но скоро ми се наложи да го отворя заради заседнало телче, и установих, че има счупена пластмаса (не му пречи да работи). Който е решил да си взима такер - Rapid 36 е истината, струва си парите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 17 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2014 Още един глас за Рапид 36 - скоби 12 и 14 мм, устойчив на ланаджии “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mysticall Отговорено 17 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2014 (Редактирано) Има малък недостатък на такерите Rapid, след известно ползване възникват проблеми с пластината, която набива скобите. Ухото на пластината, което има за цел да я притиска, за да се достига от ударника, се напуква и ударника не достига пластината. Ако някой има подобен проблем и намери тази част, може да пише от къде се е снабдил с нея, че в момента имаме един неработещ такер. Редактирано 17 Януари, 2014 от mysticall Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
free Отговорено 17 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2014 mysticall , то е съвсем нормално да има износване на елементите. И да не забравяме, че такерът не служи за коване на скоби в бетон. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 18 Януари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Януари, 2014 + Рапид 36 от години го ползваме ... и за RG6 и lan Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netuno Отговорено 4 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Октомври, 2014 Някой да препоръча някое читаво такерче за не много пари? Тука един Kli-tek върнах в магазина заради дефект, втори защитата му спря да работи и трябва да му вадя скобите, за да не си извади някой окото с него... Ментелява работа. За бетон е ясно, че обикновен такер не става. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 20 Ноември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2014 от доста години ползвам Rapid 36 и съм доволен. понеже ми е подарък сега разбирам каква скъпотия е във всъщност, но ... всяко нещо явно си има цена. силно препоръчвам защото съм си играл с такери на колеги и са пълна скръб. поздрави. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 20 Ноември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2014 Скъп ама работи, ползвали сме такери от 10 до 60лв. и повече няма да повторим Сега сме с някакъв не известен но беше 340лв. 1 Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
freenet Отговорено 21 Ноември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2014 Скъп ама работи, ползвали сме такери от 10 до 60лв. и повече няма да повторим Сега сме с някакъв не известен но беше 340лв. ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ = master вече почна и сам да си отговаряш , 340 пари мош ли го показа фантазьор ,сигурно докато ковеш (в което се съмнявам ) този такер ти прави и 'свика' . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 21 Ноември, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2014 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ = master вече почна и сам да си отговаряш Различни хора са с Николай се познавам лично Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 21 Ноември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2014 (Редактирано) freenet пак ли злоба моето момче? Замълчи ако обичаш. Прави ми сви*ка да яд ли те е ? И да беше си направил да труда да видиш, че Никито е пускал темата преди почти 6г. Това е последния път в който Ви отговарям на комплексираните изказвания. Редактирано 21 Ноември, 2014 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
freenet Отговорено 21 Ноември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2014 Ти или "КОЛЕГАТА" ти покажете този неземен такер . Ориентациите ти не ме интересуват , внимавай много с "моето момче" !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netuno Отговорено 1 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 1 Декември, 2014 от доста години ползвам Rapid 36 и съм доволен. понеже ми е подарък сега разбирам каква скъпотия е във всъщност, но ... всяко нещо явно си има цена. силно препоръчвам защото съм си играл с такери на колеги и са пълна скръб. поздрави.Аз имам един Novus J-02AL купен за лична употреба и служебен Stanley. Обаче Stanley със 7мм телчета не го ползвам, понеже нацелва кабелите при невнимателна работа. За твърди UTP/FTP става, но меките се сплескват, като допреш такера. Какъв размер телчета ползвате вие(диаметър)? Че аз тия със 7мм телчета, които ги имам - избягвам да ги ползвам. Не просто при твърди повърхности телчетата се кривят, ами и се опитват да ми пробият кабела. Отделно, че в днешно време или е изолация стиропор/фибран или е бетон. И на двете не хваща хубаво. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване