babula Публикувано 4 Май, 2015 Доклад Сподели Публикувано 4 Май, 2015 Здравейте, попадна ми този сървър, но не мога да му инсталирам микротик. Няма IDE и не иска да бутва през USB. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем? Искам да му пусна микротик на USB-то. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Tsunami Отговорено 4 Май, 2015 Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2015 CD-ROM няма ли? Може той да е на IDE или SATA. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 4 Май, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2015 с PLOP пробва ли да го накараш въпреки че инсталиран на друг комп носител после си работи но не и на раид контролер Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 babula Отговорено 4 Май, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2015 Всичко си е на SCSI. И да тръгне CD-то, не искам да слагам диск. Искам да работи от флашка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Tsunami Отговорено 4 Май, 2015 Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2015 Идеята ми беше не да слагаш диск, а да включиш на мястото на CD-то нужния преходник към ЦФ карта примерно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 babula Отговорено 4 Май, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2015 с PLOP пробва ли да го накараш въпреки че инсталиран на друг комп носител после си работи но не и на раид контролер Проблема е, че в самото меню на бутване няма USB. Избираш или СД или HDD. Но за Микротик да слагам диск само за едното бутване не ме устройва. Искам да му бутна една флашка и да си го ползвам. освен това си е и с 3 интелски карти 1000мб. Идеята ми беше не да слагаш диск, а да включиш на мястото на CD-то нужния преходник към ЦФ карта примерно. CD-то е AD-7540A за лаптоп. Няма директно IDE конектор. Със флопито са заедно на един кабел. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Null Отговорено 4 Май, 2015 Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2015 Не се поддържа от микротик прочети кое и какво се поддържа от тях няма да стане като цяло няма да подкараш микротик на този Poweredge няма драйвър за SCI-а Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 4 Май, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2015 така е с архаичните машини, ако ти се играе може да пробваш с iPXE Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 NetworkPro Отговорено 5 Май, 2015 Доклад Сподели Отговорено 5 Май, 2015 сложи Plop на CD, което чейнлоудва USB-то - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
babula
Здравейте, попадна ми този сървър, но не мога да му инсталирам микротик. Няма IDE и не иска да бутва през USB. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем? Искам да му пусна микротик на USB-то.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
8 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване