master Отговорено 23 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2015 И без да ги вади трябва да работи но как? Онзи ден с гсм се свързах на 2км за тплинк но скоростта беше трагична. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 23 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2015 5 дб антените са си малки за тази цел според мен идеята е тези на 700-800 метра и те да получат нещо Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 23 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2015 колега мастер идеята е тука с трици маймуни да лови то даже не е и на Н А някой от вас слагал ли е в циганска махала техника? Ами правилно пита човека. А относно антената - слагай само секторна. Почни с булет2 и директно на секторната. Ако се наложи(само ако се наложи де) може да сложиш още едно АР с друга антена. А самите рутери могат да се изведат отвън за по-добър сигнал. Една кутия е около 7-8 лв. Така мисля, че за начало е достатъчно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 23 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2015 Да, те около себе си не пипат! Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Msj Отговорено 23 Април, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2015 Благодаря за отговорите колеги :-) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 23 Април, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2015 (Редактирано) и мощна Wi-Fi kарта (например 6860 или някаква сенао имам на 2.4)Да не визираш Senao Engenius EMP/NMP/-8602 ? Слагай смело GrooveA 52HPn със сектор MS2415 на варненци , но ако клиентите са в една посока само ! Редактирано 23 Април, 2015 от JohnTRIVOLTA Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Msj Отговорено 23 Април, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2015 Благодаря за съветите. Това GrooveA всички го препоръчват и явно ще се опитам га го разгледам и да го тествам. Благодаря и за съвета за антена. Ще го мисля тези дни и ще тествам. Имам още един важен въпрос. Явно ОпенВрт ще го настроя да работи като bridge и той ще бъде парола, а от друга страна ще се свързва и към микротика където ще има дигнат DHCP сървър. Как трябва да бъде настроен микротика, така че когато изтече платения срок да се забрани на съответното рутерче да се свързва към него ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване