Администратор Велин Отговорено 10 Април, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2015 Дебре дее, аз бих пробал 2 чейна на доунлоад и един на ъплоад ко ме разбирате. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 10 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2015 (Редактирано) Дебре дее, аз бих пробал 2 чейна на доунлоад и един на ъплоад ко ме разбирате. И как ще разделиш чейновете?По кой какво да тече. Редактирано 10 Април, 2015 от Madafaka Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 10 Април, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2015 Както писах два на тх и един на рх каквото сабя покаже Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 10 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2015 Какво пречи да си сложиш 3 антени или 2 като едната е 2х2 ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 10 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2015 Има лимит на брой антени (наем) и все пак си мисля, че ако нуждата са реални 300М+ то там са 500-600 users за този линк, което предполага, че може да се инвестира в по-сериозна техника. Ако няма зор с антените - bonding с 2x2 802.11 n, стигат се ~ 380-400 Mbps half (макар, че същото нещо би трябвало да го постигне с AC, ако са се закачили на 720M) “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 10 Април, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2015 Има лимит на брой антени (наем) и все пак си мисля, че ако нуждата са реални 300М+ то там са 500-600 users за този линк, което предполага, че може да се инвестира в по-сериозна техника. Ако няма зор с антените - bonding с 2x2 802.11 n, стигат се ~ 380-400 Mbps half (макар, че същото нещо би трябвало да го постигне с AC, ако са се закачили на 720M) Когато ги тествах в стая преди монтажа бях пуснал и трите "Чейна" и на 802,11 протокол достигна 1300 Мегабита , на вътрешния тест даде към 820 мегабита , 700 да излезнат на лан порта пак е нещо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 11 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2015 Нормално, като за в стая . “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 12 Април, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Април, 2015 Нормално като за няколко метра разстояние бих казал аз не забравяйте колкото са по - раздалечени радиата толкова времето за респонз и потвърждение на всеки пакет се увеличава независимо от качеството на ефира, Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 12 Април, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Април, 2015 Нормално като за няколко метра разстояние бих казал аз не забравяйте колкото са по - раздалечени радиата толкова времето за респонз и потвърждение на всеки пакет се увеличава независимо от качеството на ефира, Ми растоянието е 28 км. ефира горе доло е добре , при натоварване 230 мегабита , ми държи 8-10 ms , не знам ако сложа Rocket Ac дали няма да се държи по добре, не знам на 28 километра как ще се държи и какво ще докара , аз съм решил да си взема 2 бройки за тест..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gesha Отговорено 28 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2015 Е е взе ли 2 бройки за тест ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 31 Май, 2015 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2015 Е е взе ли 2 бройки за тест ? И взели сподели.............? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване