filipov Публикувано 31 Март, 2015 Доклад Сподели Публикувано 31 Март, 2015 Здравейте, Имам USB 3G модем от Мтел и искам да имам статично IP. Оператора не дава статични адреси и за това се питам може ли RB750 да се настрой така че да се достъпва от вън без да има статичен адрес. Благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 filipov Отговорено 9 Април, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2015 А кой тип тунел се прави? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Tsunami Отговорено 9 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2015 На Mtel IP адресите който дава на 3G потребителие са динамични и са частни. Как да настроя микротик -а така че да мога да достъпвам камери за наблюдение от вън? Искаш да гледаш камери през 3G? Има ли достатъчно ъплоад? Това, че има някакъв си интернет не означава, че може да ти свърши работа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 filipov Отговорено 9 Април, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2015 нека да е само една камера, за нея ще има трафик. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 SubmitBG Отговорено 9 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2015 Можеш да тестваш - https://www.strongvpn.com/setup_mikrotik_pptp.shtmlЦени от: 4.58$ Ако е лесно, не е интересно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 filipov Отговорено 9 Април, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2015 SubmitBG - Благодаря, но бих предпочел ако може някой да ми помогне с настройките на тунела. Все още не знам кой тип тунел да ползвам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 9 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2015 няма значение кой тип. пптп, л2тп Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 filipov Отговорено 13 Април, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2015 Mupo neTkoB Благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
filipov
Здравейте,
Имам USB 3G модем от Мтел и искам да имам статично IP. Оператора не дава статични адреси и за това се питам може ли RB750 да се настрой така че да се достъпва от вън без да има статичен адрес.
Благодаря
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
22 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване