komukc Публикувано 28 Февруари, 2015 Доклад Сподели Публикувано 28 Февруари, 2015 Имам пуснат работещ линк, който не е настройван от мен (не разбирам).Има ли някой желаещ да влезе през teamviewer примерно , да ме ориентира къде е проблема. Може да ми оставите телефон за по-бърза връзка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 28 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2015 Оптичен ли е линка? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
komukc Отговорено 28 Февруари, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2015 Микротик Форум → Mikrotik→ Безжични мрежи r52Hn Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Null Отговорено 28 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2015 А какъв е проблема ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 28 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2015 Щом работи - не го пипай. Старо админско правило Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване