master Отговорено 26 Януари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2016 До днес Netis 2411 беше на 25лева но вече ги няма и щели да бъдат около 30лева. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki5 Отговорено 26 Януари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2016 Е така е с всичко което се види ,че е добро цените скачат.Аз си взех един от рутерите на Евролан за проба,малак грозник но ефективен.Чипсета е на МедияТек MT7620A Който има в себе си много потенциал но за жалост не се използва в конкретното решение.Има два гигабитови порта които не са изведени изведени са само 4 100 мегабитови..Има варянт за 5 гигахерца но на мен не ми липсва особено.Все пак това си е първа версия и за напред може да разчитаме че гигабита и повечко рамец ще ги има.А не бива да изключваме и възможността за директна оптична свързаност.Предлага се основно с два фирмуера единия юзер френдли и OpenWrt ,за пореден път си признавам колкото и да е бъгаво wrt-то си е класика.От цялостният анализ на въпросния миник бих казал ,че се радвам на българско и родно.Обхват и скорости по вифи доволно при пряко сравнение с микротик и тъп линк ,за цената си добър заместител на тъп линка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Януари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2016 (Редактирано) От няколко часа работи един тотолинк 100. В началото беше малко шашнат но след ъпдейт се по оправи. В момента забелязваме друго : Uptime "71day:23h:39m:38s" Редактирано 27 Януари, 2016 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 7 Февруари, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2016 totolink ако има повече клиенти и се шашка .. и определено трябва да се ъпдейтват до последна версия, иначе обхвата не им е лош. Относно медиатек чиповете 7620н явно сега е модерно да им слагат модифициран май опен врт .. с такива чипове има рутери на стартбит и някакви но нейм от MGS , всъщност софта е Wive-NG http://wive-ng.sourceforge.net/?WN-MT_MT7620N%2FH Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mysticall Отговорено 7 Февруари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2016 преди 9 часа, Велин каза: Относно медиатек чиповете 7620н явно сега е модерно да им слагат модифициран май опен врт .. с такива чипове има рутери на стартбит и някакви но нейм от MGS , всъщност софта е Wive-NG http://wive-ng.sourceforge.net/?WN-MT_MT7620N%2FH http://sourceforge.net/p/wive-ng/wive-ng-mt/ci/master/tree/ Ползваме същите рутери, с малко промени портовете могат да се настройват ръчно (WWWLL - WAN; LAN). Софтуера и WiFi-то работят много стабилно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki5 Отговорено 7 Февруари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2016 Да модерно е ,но си има и стокови решения като тп линк арчер ц-2 модела той е с този чип както и някои други модели асус и др. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 6 Юли, 2016 Доклад Сподели Отговорено 6 Юли, 2016 На сайта на Totolink има нов фирмуер 2.4.2 който убива модел N100RE, пинга си остава но достъп до WEB няма или от време на време тръгва за няколко секунди. Предпоследния фирмуер 2.4.1 работи достатъчно стабилно. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 26 Юли, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Юли, 2016 http://sheki.zlatograd.com/blog/totolinkтотолинк-n200re-анализ/ това между другото Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 26 Юли, 2016 Доклад Сподели Отговорено 26 Юли, 2016 На нетис един от евтините модели има такава версия което си е много удобно при wifi пренос до клиента. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 26 Юли, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Юли, 2016 Някой има ли впечатления от тези http://videomaxavs.com/category/49/bezzhichni-ruteri.html Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki5 Отговорено 26 Юли, 2016 Доклад Сподели Отговорено 26 Юли, 2016 Ами написан си е чипа аз ползвам за домашарка върянта на евро-лан и работи доста стабилно при нас разлика на пинга между лан и вифи 1 милисекунда и 3 стени не го плашат и за телефон.При този чип всичко опира до софта и настройки има един руски дето е доста стабилен но и платен хвалят се че бил с него ако е така добре .Но все пак да сподели някой дето е монтирал такъв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 27 Юли, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Юли, 2016 Е той софта е един и е известен,остава за чипа да е ставало дума. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki5 Отговорено 28 Юли, 2016 Доклад Сподели Отговорено 28 Юли, 2016 За софта си е ясно в основата си е винаги ОпенВРТ ,но не е баш еднакво .Но инак за домашарка ще се справя доста добре. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 24 Октомври, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2016 master имаш ли проблем с настройката на totolink през телефона, при мен се оказва, че при опит да се влезне рутера изцяло забива и иска рестарт Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 24 Октомври, 2016 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2016 От къде влизаш през вифи или ван? До момента съм нямал проблем през вифи. Всички са ъпдейтнати с последна версия. Онзи ден сложихме на клиент един мт 951 но ми се струва че антените му не са точно с кръгова диаграма. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване