space Отговорено 27 Ноември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2015 Ползвах и В.1 и В2 на Zyxel с Единицата до ден днешен проблем няма при клиент , но това което се случва с по новата версия нямам обяснение ,а именно: дадени саитове не ги отваря, какво ли не "ръчках" по настроиките не и не ,сега съм сложил за личен тест такъв постоянно забива, смених фирма същото положение.От 4-6 месеца давам на клиенти неизвестна марка "тотолинк" за Soho рутер се държи добре нямам върнат или проблемен такъв. Интересувам се за "backdoor" на Тп-линк пуснат ремут на порт 80 , и финд на пасса. имам важен 841 които не искам да го ресетвам че има пренасочвания които не ги знам ,а и не ми се правят наново,търся пробив на паролата.За предпочитане на ЛС ,ако има идеи някои. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Ноември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2015 С 418 е нямало до момента проблеми. Вече не знам какво трябва да се слага и май лека по-лека ще се слагат микротици. Макар и там да виждам някакви много странни неща като огромна разлика в скоростите в зависимост от версията. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 28 Ноември, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Ноември, 2015 Каквото и да сложите,без отдалечен достъп,наблюдение и управление от ваша страна на устойствата който раздавате винаги ще си имате проблемите от темата.Отговора е много прост . Купувате евтини доказано работещи устройства и си ги префлашвате със софтуеър направен според изискваниета за вашата мрежа,нито е сложно нито в скъпо. 1 Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 29 Ноември, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Ноември, 2015 По-новите TP-Link изглеждат по добре от към софтуерните проблеми - със стоков firmware - v10 на 841 версиите. Варианта със флаш е добър, но не всяка версия поддържа външен firmware, пък и колкото и да е се губи време. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 29 Ноември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 29 Ноември, 2015 netis бачкат колкото и да е странно... иначе най-доволен от тп 1043 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 30 Ноември, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Ноември, 2015 преди 15 часа, Networker каза: По-новите TP-Link изглеждат по добре от към софтуерните проблеми - със стоков firmware - v10 на 841 версиите. Варианта със флаш е добър, но не всяка версия поддържа външен firmware, пък и колкото и да е се губи време. Със стоков софтуеър каквото и да е пак си е пръчка,поради причината че направен за полза от краен потребител. Tp-link са доказано работещи и в "нашия" ценови клас идеално пасват 741/841. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
сандуси Отговорено 10 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2015 Здравейте,да ви споделя на какво попаднах на скоро.Рутери TP Link Wr740N,без разрешен Remote Access по някакъв начин си набиват някакви DNS-и,които се хостват в USA и са достъпни през работно време(08.00-17.30) и след това НЕМА НЕТ.Случи ми се последния месец 5-6 пъти на различни места.Каква би могла да е причината. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 11 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2015 преди 9 часа, сандуси каза: Здравейте,да ви споделя на какво попаднах на скоро.Рутери TP Link Wr740N,без разрешен Remote Access по някакъв начин си набиват някакви DNS-и,които се хостват в USA и са достъпни през работно време(08.00-17.30) и след това НЕМА НЕТ.Случи ми се последния месец 5-6 пъти на различни места.Каква би могла да е причината. Това ми стана интересно ,моля метни ми на ЛС Ип-тата на тези DNS -и Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ReunioN Отговорено 11 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2015 Има мрежов скрипт(зловреден), на който се дължат тези промени по настройките.Удря Тендите и Тплинк, вероятно и други марки, но няма данни за сега. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
сандуси Отговорено 13 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 13 Декември, 2015 ИП-тата не съм ги записвал,но проблема става по-голям и се среща почти всеки ден.Като попадна пак ще ги постна,ако това може да спомогне за решението на проблема. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dimityr Отговорено 4 Януари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 4 Януари, 2016 От TP-LINK TL-740N -минахме на Netis 2411e-по евтин по добър ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 5 Януари, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Януари, 2016 Някой да е ползвал ER-04-W/F ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 5 Януари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 5 Януари, 2016 Колегата имаше интерес но така и не получи цена за брой. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 5 Януари, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Януари, 2016 Има цена тук ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki5 Отговорено 13 Януари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2016 е са се заинтригувах не го бях видял. Интересно е какъв е чипсета и процесора колко е ако не отида на място ще питам май по телефона .интересно е фируера какъв е и дали са му бацнали графична среда Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване