mitko712 Публикувано 23 Февруари, 2015 Доклад Сподели Публикувано 23 Февруари, 2015 Здр.Колеги да споделите кой има мрежа в гр.Варна ул.Андрей Сахаров №27 .Като изключим Виваком,Интербилд и Булсат .Направих запитвания към Мтел и Нетлинк но нямат покритие към тия новите кооперации. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 23 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Февруари, 2015 Това са новите кооперации до двата високи блока в победа ако не греша? Виж мнет или близоо. Там няма голям избор. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ReunioN Отговорено 23 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Февруари, 2015 Дай скрийншот от BGMAPS Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valvi Отговорено 23 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Февруари, 2015 Пробвай варна нет. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icco Отговорено 23 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Февруари, 2015 М-сат са винаги първи в новите кооперации, ако те нямат няма кой друг да има! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 23 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Февруари, 2015 Варна нет при наличие на оптика на 10м от адреса и при положение, че клиента си плаща над 100лв. инстал пак не искат да свържат абоната. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko712 Отговорено 24 Февруари, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2015 Точното място е тук: https://www.google.bg/maps/dir//43.2232592,27.9026298/@43.2234052,27.9028495,19z/data=!4m2!4m1!3e0 Мсат-а съм чувал чудесни приказки за телевизията им, но за интернета не много добри.Снощи говорих с тях .Събирам информация за там да си преценя къде ще ми е най добре ,но детете вече ще ме изяде без ТВ и нет Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ReunioN Отговорено 24 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2015 Има оптика на Мтел там, вероятно е за лан свързаност Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 24 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2015 На този адрес в близост от него има опитка на ВарнаНет. (до техникумите) Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 24 Февруари, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2015 Събирам информация за там да си преценя къде ще ми е най добре ,но детете вече ще ме изяде без ТВ и нет На дали са ти толкова архаични телевизорите да не ловят DVB-T Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko712 Отговорено 24 Февруари, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2015 На дали са ти толкова архаични телевизорите да не ловят DVB-T Не са ,но няма Cartoon Network Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 24 Февруари, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2015 Не са ,но няма Cartoon Network тъкмо няма да си допълва речника от там само заслушай за половин час за какво иде реч Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 24 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2015 Той речника е най-малкия проблем. Когато бях малък даваха том и джери и т.н. Сега се бесят колят и какво ли не. А за нета на мсат да имат кусури и е според квартала. Но такава тв не знам дали съществува някъде другаде. Колегата е на тях от както съществуват и каза, че имат желязна поддръжка. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko712 Отговорено 24 Февруари, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2015 Благодаря на всички за инфото.Може да заключат модераторите темата ,че навлязахме в друга тема с децата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grigoriodesmo Отговорено 12 Март, 2015 Доклад Сподели Отговорено 12 Март, 2015 Тази сграда е с вградена инсталация и кабелите са заключени в кутията на Виваком. Мтел нямат покритие там. Дори и да имат ще трябва да им изведеш контакт в ГРТ-то, понеже те предлагат ГПОН. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване