wowefect Публикувано 22 Февруари, 2015 Доклад Сподели Публикувано 22 Февруари, 2015 Здравейте,въпроса ми е как бих могъл да избегна логин страницата на хотпост сървъра на микротик и да укажа първата страница,когато клиент се свърже към хотспота да бъде бъде примерно сайта на конкретния обект,благодаря ви. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 wowefect Отговорено 24 Февруари, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2015 (Редактирано) "Замислен, Моканина се върна при овцете си и се залови отново за цървулите, които правеше от нещавена волска кожа. Бяла лястовичка - мислеше си той. - Има ли я! Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той извика - Боже, колко мъка има по тоя свят, боже! И пак се загледа подир каруцата." Йордан Йовков "Боже, дай ми сили да понеса това, което не мога да променя; Дай ми решителност да променя това, което мога да променя; Дай ми мъдрост да различа това, което мога да променя, от това, което не мога да променя." Из молитва, изписана в Тибетски храм написана за такива като теб, УМНИК Редактирано 24 Февруари, 2015 от wowefect Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 25 Февруари, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2015 Ти хем искаш да има хотспот хем неискаш, уточни се какво от двете искаш? Искаш да правиш autro trail login или неискаш? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 MiPSus Отговорено 25 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2015 Здравейте,въпроса ми е как бих могъл да избегна логин страницата на хотпост сървъра на микротик и да укажа първата страница,когато клиент се свърже към хотспота да бъде бъде примерно сайта на конкретния обект,благодаря ви. В първия си пост задаваш конкретен (макар и объркан) въпрос! http://wiki.mikrotik.com/wiki/Use_HOTSPOT_for_advertisement_purpose В моя първи пост по темата ти посочвам конкретен линк обясняващ с КАРТИНКИ как да го направиш! "Боже, дай ми сили да понеса това, което не мога да променя; Дай ми решителност да променя това, което мога да променя; Дай ми мъдрост да различа това, което мога да променя, от това, което не мога да променя." Из молитва, изписана в Тибетски храм написана за такива като теб, УМНИК Да, УМНИК съм , ако се огледаш ще разбереш защо ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 wowefect Отговорено 25 Февруари, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2015 В първия си пост задаваш конкретен (макар и объркан) въпрос! В моя първи пост по темата ти посочвам конкретен линк обясняващ с КАРТИНКИ как да го направиш! Да, УМНИК съм , ако се огледаш ще разбереш защо “Ако си бях повярвал, че съм много умен, щях да увисна като луканка в живота”... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 26 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2015 мисля че темата се изчерпа! Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
wowefect
Здравейте,въпроса ми е как бих могъл да избегна логин страницата на хотпост сървъра на микротик и да укажа първата страница,когато клиент се свърже към хотспота да бъде бъде примерно сайта на конкретния обект,благодаря ви.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
20 отговори на този въпрос
Recommended Posts