Администратор 111111 Публикувано 16 Септември, 2008 Администратор Доклад Сподели Публикувано 16 Септември, 2008 как да накарам МТ да ми праща ел. поща Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 plamenVd Отговорено 28 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Октомври, 2010 Привет! Разбра ли как става, че и аз съм любопитен........ Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толкова дълго, че да ги направиш сам всичките. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 29 Октомври, 2010 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2010 Не съм пробвал отдавна, обаче имам наличен локален меил сървър и ще го зачопля тия дни Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 29 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2010 Няма ли вариант без да има наличен локален мейл сървър? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 skyfx Отговорено 29 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2010 [admin@1****************] > system script pr Flags: I - invalid 0 name="backup" owner="admin" policy=ftp,reboot,read,write,policy,test,winbox,password,sniff,sensitive run-count=0 source= /system backup save name=backup /tool e-mail send to=********@*****.bg subject=([/system identity get name] .".BackUP") fil e=backup.backup Предварително му задаваш сървър и име. Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Joro_Blg Отговорено 31 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 31 Октомври, 2010 Тук съм писал как става. http://www.joro711.com/?p=1432 http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
111111
как да накарам МТ да ми праща ел. поща
Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа
ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
5 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване