jack82 Отговорено 16 Юни, 2016 Доклад Сподели Отговорено 16 Юни, 2016 Преди 1 час, ka4o_pi4a написа: Аз също имам един линк с 24-ки на 6 км. Нормално капацитета е на максимум, но при много много силен дъжд или снеговалеж падат на 200-300 мегабита. Иначе вечер държи 300-400 мегабита реален трафик. Има около 80 стб-та (iptv) и горе долу толкова абоната на pppoe. Добре е щом не пада повече от 200-250 капацитета и предполагам това е в редки случаи Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ka4o_pi4a Отговорено 16 Юни, 2016 Доклад Сподели Отговорено 16 Юни, 2016 Не съм го видял да пада повече. Наистина е в много редки случай 3-4 пъти в годината да се случи и то е за минутки. Линк-а работи вече 3-та година. Рестартиран е един път за ъпдейт и няколко пъти за смяна на кабелните връзки преди антените. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 16 Юни, 2016 Доклад Сподели Отговорено 16 Юни, 2016 Един колега имаше на 8 км остана НЕ доволен кара трафик но доста се влияе от времето и в тоя ред на мисли максимум 6 км Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ka4o_pi4a Отговорено 16 Юни, 2016 Доклад Сподели Отговорено 16 Юни, 2016 Прав си. Но си е голямо предимство заради честотата. Няма игра с честоти, ефир и магерене на канали Те хората за това и са го измислили - високоскоростна безжична връзка между две съседни сгради. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Октодиан Отговорено 5 Януари, 2019 Доклад Сподели Отговорено 5 Януари, 2019 Вместо да отварям нова тема реших да пиша тука предстои ми изграждане линк на 20км спрял съм на 140см пасатски антени + радоми и airfiber 5xhd някой има ли линк с airfiber 5xhd на подобно разтояние ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 5 Януари, 2019 Доклад Сподели Отговорено 5 Януари, 2019 Aко имаш ефир и с 90 ще работи. Но ако можеш 140 слагай. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikymix_pz Отговорено 8 Януари, 2019 Доклад Сподели Отговорено 8 Януари, 2019 На 5.01.2019 г. at 13:14, Октодиан написа: Вместо да отварям нова тема реших да пиша тука предстои ми изграждане линк на 20км спрял съм на 140см пасатски антени + радоми и airfiber 5xhd някой има ли линк с airfiber 5xhd на подобно разтояние ? Работи но му трябва ефир на това разтояние . Иначе е пробвано колеги от форума го имат на 20км и си джътка 400+ мегабита Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 21 Януари, 2019 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2019 Два линка имаме на 23 км със 120 и 140 антени слагай няма да се боиш със новия фирмуер 1,1,2 само да си намериш ефир Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 21 Януари, 2019 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2019 Колко му е капацитета на TCP на това разстояние? Много ми е интересно. Мимозата примерно, прави стабилни 700 мбита с 60-ки на -58. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 21 Януари, 2019 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2019 Как го намирате тоя ефир да изпълни максимума не знам. Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 21 Януари, 2019 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2019 Преди 1 час, h3ll написа: Колко му е капацитета на TCP на това разстояние? Много ми е интересно. Мимозата примерно, прави стабилни 700 мбита с 60-ки на -58. По-точно кой модел ако не е тайна .) От доста време ги заглеждам но ме спира това, че са на 48V. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване