SNet Публикувано 31 Януари, 2015 Доклад Сподели Публикувано 31 Януари, 2015 Здравейте, форума е много полезен и досега само четях и намирах някои отговори от които имах нужда. Но и на мен ми се наложи да попитам нещо. Попаднах на една стара тема от 2013 г. ( ), в която човека продава и изработва такива модули за отдалечен рестарт. Опитах да се свържа с него, но телефона му не съществува. Нуждая се от такива устрострва и исках да попитам дали можете да ме ориентирате дали някой ги прави или някъде има готови такива и могат да се закупят. Ако някой от вас има връзка и с този човек от темата и още се занимава с това, моля да се свърже с мен. Благодаря предварително ! Поздрави! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Януари, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2015 Готови такива продава един от рекламодателите ни погледни тук http://vesuviustreamline.com/bg/category/gsm-dialers/ Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SNet Отговорено 31 Януари, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2015 Благодаря, устройствата сигурно са добри, но цена от 228 лв за едно си е доста. Търся по-евтин вариант, дори и ръчно изработено като човека от старата тема. Важното е да вършат работа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 31 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2015 Ми взимаш едно пико от монтана и почваш да човъркаш, и сега дори имат инякакво готово решение за малко над 50лв нетконтрол имам едно от тях и съм доста доволен веднъж настроиш ли го. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
budisimo Отговорено 31 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2015 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 1 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2015 Ако пикото не те устройва вземаш модула с релетата който управлява и го свързваш към вибрацията на GSM. Ако и това не ви допада като цена/качество.... И все пак ако не е тайна какво ще се рестартира? Остана ли техника която забива все още? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
donioi Отговорено 1 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2015 Ето нещо и от мен http://www.lesibg.com/product.php?ProductID=66 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
msboy Отговорено 29 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2015 http://www.technopol.biz/shop/category/99/gsm-dayleri.html Монтирахме го на 3 места работи безотказно. Особено със зареждачка и акумулатор 12 V Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonantov Отговорено 29 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2015 И аз имах нужда от рестартиране понякога. Избрах друг вариант през определено време понеже устройството ползвам само аз и такива прекъсвания не ми пречат. Сапунерката нямаше опция за рестарт през зададено време и трябваше да го добавя като външно устройство. Вместо да го правя със таймер предпочетох варианта със фотоклетка да го рестартира сутрин и вечер. ето схемата: https://drive.google.com/file/d/0BwMm6kfkiDx-clY0MF8xWUdqajQ/view?usp=sharing Схемата е проста и едва ли има нужда от обяснение но ако някой има интерес ще я опиша подробно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 29 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2015 Ключовия транзистор реле ли управлява ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonantov Отговорено 30 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 30 Октомври, 2015 В моя случай директно захранвам устройството. Захранването ми е 12V и е излишно да ползвам реле. Ако се ползва по високо напрежение може и с реле макар че бих предпочел доработка на схемата и транзистор. Избягвам механични елементи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 30 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 30 Октомври, 2015 Прав сте, питам защото ако се слага реле е необходимо и диод паралелно. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 30 Октомври, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Октомври, 2015 Имам един AP7920 който купих но не ползвам ( проекта за който беше купен беше отказан) ,някой ако се интересува от интелигентни решения да свирка. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване