deniboy Публикувано 11 Януари, 2015 Доклад Сподели Публикувано 11 Януари, 2015 Здравейте ползвам NANO BRIDGEM5 от около 3 години не съм имал проблем с скоростите до преди няколко дни , преди имах 100 м или 12000 кб на сваляне и 9000 кб на качване , сега резолтата е този на снимките.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 11 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 11 Януари, 2015 На 24км? Ресетни ги, ако не се оправи канали гледай. При мен някой път токов удар са забивали (с оригиналните захранвания) на половина и нямат скорост. И направи един спеед тест с микротик че това там не е показателно. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 11 Януари, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Януари, 2015 (Редактирано) не ползвам оригиналните захранвания защото сложих акомулатор 100 А и съм ги вързал директно по сините и кафявите жици за ток,дирекно на кабела имам 200 мегабита на 200 мегабита , много паднаха скоростите..... а и защо само в едната посоко има проблем , имах един брич кудето се наложи да го ресетна но на него му беше паднал много въздуха при тези го няма тоя проблем.. Редактирано 11 Януари, 2015 от deniboy Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 11 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 11 Януари, 2015 24km - 6GHz -44dB Неее, не съм толко тъп! ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 11 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 11 Януари, 2015 Teзи устройства при линк над 5км си е чиста загуба на време. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 11 Януари, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Януари, 2015 Колега Растоянието е 800 метра пряка видимост.... просто съм го надул до дупка..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 11 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 11 Януари, 2015 Какво общо има ACK Timeout-а с надуването? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 12 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2015 дирекно на кабела имам 200 мегабита на 200 мегабита , много паднаха скоростите..... Ти сигурен ли си (чрез тестове), че наистина ги имаш тези 200 Мегабита? Един колега уж ги имаше, пък после излезе че доставчика му се е омазал. Провери. Просто за да не се преоткрива топлата вода. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 12 Януари, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2015 има ги 200 на 200 тествал съм преди да пусна темата.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 12 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2015 Те не бяха ли със 100Mb LAN порт? ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberTod. Отговорено 12 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2015 Със това твое "надуване" ти си правиш спирачка. Увеличаването на ack timeout над необходимото за даденото разстояние намалява реалната скорост. Стойността му трябва да се оставя на автоматично или да се задава ръчно с 10% над реалното разстояние. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Null Отговорено 12 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2015 100 са : > Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 13 Януари, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2015 Аз пък гледам не е ресвано от 74 дена дали няма да му помогне, и земи верно пусни дистанса на ауто .. пусни тест от от самите радиа ако ти вади 147мб в посока си виж портовете преди и след радиото рутери и етц + доставчика . Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване