Cako Milev Отговорено 8 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 8 Януари, 2015 Здравейте,имал съм сходни проблеми наистина са с по новите locoм5,но в такива случаи винаги проблема ми е бил изгорял лан чип!Според мен са ти ударени от токов удар,реснали са се и са изгоряли лановете!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 8 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 8 Януари, 2015 Как така от токов удар ще пострада лан-а? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 23 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Януари, 2015 Някой да му се ремонтира едно локо 2м. свети лед-а за ЛАН, но връзка йок Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 24 Януари, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Януари, 2015 нее токов удар защото проблема го има още при първото пускане при клиента....,мислех че съм попаднал на кофти рж-45 конектори ,взех и 3 нови комплекта клещи но си е същото...!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване