netlamer Публикувано 2 Януари, 2015 Доклад Сподели Публикувано 2 Януари, 2015 Колеги, Значи 433АН работи като най-обикновен АP, т.е. един лан-порт и една безжична карта в бридж и няма нищо повече пуснато. ROS 6.23. Работи си безпроблемно, по някое време спират да минават пакетите през лан-порта. Reboot на борда и нещата се оправят. Корелация с прекалено голямо натоварване в какъвто и да е смисъл не наблюдавам. Нещо да ме посъветвате ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 master Отговорено 2 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 2 Януари, 2015 Да смениш захранването за проба. Да провериш лан-а ( някой кабели зимата си показват магариите особено тези различни от "медните"). И да видиш/смениш суича или това което е от другата страна на лана. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 panevdd Отговорено 2 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 2 Януари, 2015 Ако имаш достъп до routerboard-а - премести кабела в друг LAN port, а този, който ползваш сега, го забрани. Аз имах подобен проблем с един 433AH - след спиране на тока единия LAN не работи. Във winbox изглежда нормално, но пакети не минават. Понякога се оправяше с disable/enable, друг път с power off/on на routerboard-а. Накрая започна да го прави и по време на работа и смених routerboard-а с един RB433L. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 netlamer Отговорено 2 Януари, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Януари, 2015 Благодаря за съветите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
netlamer
Колеги,
Значи 433АН работи като най-обикновен АP, т.е. един лан-порт и една безжична карта в бридж и няма нищо повече пуснато. ROS 6.23.
Работи си безпроблемно, по някое време спират да минават пакетите през лан-порта. Reboot на борда и нещата се оправят.
Корелация с прекалено голямо натоварване в какъвто и да е смисъл не наблюдавам.
Нещо да ме посъветвате ?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
3 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване