deniboy Публикувано 22 Декември, 2014 Доклад Сподели Публикувано 22 Декември, 2014 Може ли да се интегрира на Tp-Link 7510n Firmlare На Ubiquiti ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dabadaba Отговорено 22 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 22 Декември, 2014 Може, но кой ще ти го направи - не знам... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 22 Декември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Декември, 2014 Имам 50-60 броики но много забиват за това искам да го сменя. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dabadaba Отговорено 23 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2014 Имам 3 броя, ей тъй за спорта. Преди повече от година ми ги преконфигурира Павел Камбуров, но... вече не бил между живите, лека му пръст. Иначе с новия фирмуер са направо железни и никакви грижи досега! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 23 Декември, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2014 Що бе,нещо сложно ли е ? То начина за всички по стари модели е един и същ. Може, но кой ще ти го направи - не знам... Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 23 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2014 Не мога да разбера, защо сте си взели такива у-ва, като за същите пари можете да си вземете Loco M2 с търсения от вас фърмуер. Има инфо в нета как се прави, едва ли е особено трудно. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 23 Декември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2014 Ако знаех как се сменява нямаше да пусна темата.!!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 24 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 24 Декември, 2014 http://zftlab.org/pages/2013051100.html http://www.lan23.ru/forum/showthread.php?t=9362 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Null Отговорено 26 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 26 Декември, 2014 Ако знаех как се сменява нямаше да пусна темата.!!!! Ако толкова те интересуваше щеше да си направиш труда да потърсиш а не да чакаш някои да ти го даде на готово Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 26 Декември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Декември, 2014 Ако толкова те интересуваше щеше да си направиш труда да потърсиш а не да чакаш някои да ти го даде на готово Не чакам на готово , намерих само за 5210 как става на мен ми трябва за 7510 , ти ако знаеш как става и те дразни темата недеи да пишеш в нея , не си длъжен !!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване