bezimenen Публикувано 17 Декември, 2014 Доклад Сподели Публикувано 17 Декември, 2014 От къде мога да си закупя такива? Имам едни суичове, на които искам да им ползвам тия портове. И имам още един въпрос. Тия конектори задължително ли ползват 2 влакна? Мерси Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IC Intracom Отговорено 17 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Декември, 2014 Привет, Конектора е винаги по две влакна, като идеята му е да се направи такъв оптичен конектор, който да пасва в RJ45 гнездо. Има го в различни комбинации, като съм убеден, че много малко фирми /включително и ние/ не държат сериозни количества на склад и се доставя основно с поръчка. Към момента имаме налично само това: http://www.ic-intracom.bg/MTRJ-SC-OM2-%D0%94%D1%83%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%9F%D0%B0%D1%87%20%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%BB-10%20%D0%BC което обаче е мулти мод. Не знам суича ти дали е сингъл или мулти мод. Поздрави Христо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimo_tenev Отговорено 17 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Декември, 2014 И аз търсих същия и при вас го намерих... дано това не звучи като реклама.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bezimenen Отговорено 17 Декември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Декември, 2014 Ами ето за тоя суич: Cisco Catalyst ws-c2950c-24 Брой оптични портове: 2 x MT-RJ 100Base-FX LAN Искам да вържа два такива суича посредством оптичен кабел. Два такива ли пач кабела ще ми трябват, за да им взема конекторите? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 17 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Декември, 2014 религията ли не позволява да смениш направо трансейверите със сингъл мод и да не се занимаваш с глупости? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване