ka4o_pi4a Публикувано 4 Декември, 2014 Доклад Сподели Публикувано 4 Декември, 2014 Здравейте. Скоро ще правя линк на 3-4 км. Скоростта която се гони е между 50 и 100 мегабита. Ефира може да се каже, че е чист. До тук добре, но клиента иска и IP TV, която ние също предлагаме, но ме притеснява дали няма да има проблеми с нея. Използваме unicast стрийм и STB-то има 3-4 секунден буфер. SD каналите мисля, че не прехвърлят 5 мегабита. По принцип мислех да използвам SXT AC, но ме притеснява само телевизията. Давайте акъл, ако трябва да взема други устройства. К. Кирилов Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 4 Декември, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2014 SXT-тата трябва да стигнат а и винаги може да набиеш прио на пакетите от стиимъра в комбинация с WMM ще си работи без яд Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ka4o_pi4a Отговорено 4 Декември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2014 WMM е лесен с една чавка е. Как се приоритизират пакетите на телевизията. А обикновенните SXT-та Lite 5 дали ще стигнат ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 4 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2014 sxt на 4 км не ти препоръчвам по добре нано бридж или нано беам с паничка Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Null Отговорено 5 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2014 sxt на 4 км успех явно си нямаш никва идея кво правиш а и ТВ след WiFi линк успех Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 5 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2014 по уникаст си работи перфектно, хт на 4 км си е загуба на време трябва да играе паничка Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 5 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2014 (Редактирано) Зависи от къде го погледнете . По нашия край има оптимисти с локо м5 на 10км предлагат нет и често без пряка видимост . Koлегата като видял се чудел само той ли не може да прави такива невероятни линкове. Редактирано 5 Декември, 2014 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ka4o_pi4a Отговорено 5 Декември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2014 Днес след 2 часа огледи с бинокъла и обикаляне със стълбата намерихме добра видимост от друго място. Измерих го - 2 km. Решихме да се откажем от телевизията и да наблегнем на скоростта. Ще откараме ONT от GPON мрежата под антената и ще се опитаме да прекараме 150 мегабита в посока. Антените предполагам си остават SXT AC, май няма нужда от Net Metal ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 6 Декември, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Декември, 2014 FSO ? Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ka4o_pi4a Отговорено 6 Декември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Декември, 2014 Вертикално е ОК, хоризонтално коридора е 300-500 метра. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 6 Декември, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Декември, 2014 За 2 км с схт АЦ трябва да се върже на -60 на макс битрейт , ако няма други пречки може да ти отговори на очакванията. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ka4o_pi4a Отговорено 7 Декември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Декември, 2014 Има едни 110 kV пресичащи през френцеловата зона, но не мисля че ще попречат чак толкова много. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване