Kumba Публикувано 3 Декември, 2014 Доклад Сподели Публикувано 3 Декември, 2014 Колеги нека който е запознат с въздушните мрежи да ми препоръча антени за линк на около 30км. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 kmeta Отговорено 3 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2014 От тази обява: параболичните стават са такова разстояние 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Hartman Отговорено 3 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2014 Дай малко инфо какво се иска от този линк.Иначе за това разтояние всичко под 140см паница си е загуба на време 1 Родих се мокър, гладен и гол.Посрещнаха ме с бой, студ и изкуствена храна...От тогава всичко става все по зле... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Kumba Отговорено 3 Декември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2014 Трябва ми скорост достатъчна за 6 ип камери...ще се гледа в реално време така че ъпа трябва да е поне 30мб...а с убнт не става Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 jack82 Отговорено 3 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2014 Е ся 120 пак става но на доло недей да слизаш 120-140 антени параболи друго си е загуба на време както е казал колегата Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 kmeta Отговорено 4 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2014 30 mbps на 30км с 60см антени и XR5 e напълно постижимо. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 jack82 Отговорено 4 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2014 Точно на 28 км бяхме направили с 60 см след това ги сменихме с 120 разлика е голяма и много по малка мощост се ползва Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 kmeta Отговорено 4 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2014 задачата е да се прекарат 30 mbps, не 300. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Kumba Отговорено 4 Декември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2014 С метални гроовове дали ще стане Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 jack82 Отговорено 4 Декември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2014 С всичко става стига са си с 90 см поне може и грувета обикновени на 5 гхз ако се гони 30 мб скорост най добрия вариант е 90 см микротик груве 5гхз може и повечко да прекара 70-80 зависи от ефира но 60 см си идва малка ако е за 1 клиент може и да стане с 60 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор Велин Отговорено 7 Декември, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Декември, 2014 Кумба всичко зависи от ефира наоколо, и аз препоръчвам 120см може и с груви Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Kumba
Колеги нека който е запознат с въздушните мрежи да ми препоръча антени за линк на около 30км.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
10 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване