Do Domko Публикувано 20 Ноември, 2014 Доклад Сподели Публикувано 20 Ноември, 2014 Здравейте Искам да попитам кой соларни панели са най добрите които издържат на минусови температури. Ако може вятърна мелница или слънчева енергия мелница кой са някои добрите . Кой газови бутилки издържат на висока температура. Как от печка мога да сложа работа с вода да се отоплявам че аз съм в планинат а тук има само вода и силен вятър и става ми студено - 30, -35, -40 и така на така кажете ми моя Ви че ми трябва а не знам кой са качествени ( Траби , Соларни панели и мелници за вятър и въздух и бутилки ). Кой компресор е силен за вода който издържа на високи температура и на минусова температура Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 20 Ноември, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2014 Мелниците са за меляне търсиш ветрогенератор слънце зимата не търси много много Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 20 Ноември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2014 Май е объркал форума от студ, при тия минусови температури явно е в Сибир ,пък и в планината поне дърва бол за отопление.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonantov Отговорено 21 Ноември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2014 Щом си в планината ориентирай се към някой планински поток. Не се занимавай със слънце и вятър. Можеш да си изкараш 500-1000W колкото за осветление и лаптоп. За отоплението хората са ти написали - там има много дрва. Водата ще ти върши работа но освен средства ще ти трябва и опит и майсторлък да го направиш надеждно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 21 Ноември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2014 За ветрогенератор, купи си от колегата: edemy2001 Той изработва такива според нуждите на клиента. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване