Тъй като съм АБСОЛЮТЕН начинаещ с тези рутери,искам да Ви помоля за помощ при настройката.Днес си взех въпросния RGB951UI-2HnD. Гледах доста клипчета в Туба,ама май повече се обърках.
Първо да кажа,че рутера ще го използвам за домашна употреба. Към него ще има вързан един настолен с кабел, 1 лаптоп по ларлес, 2 телефона и 3 Айпи камери пак по ларлес. Кои работи,как да настроя,как да задам да раздава едни и същи Айпита на отделните машини, тъй като има инсталирана е RouterOS level4 до кое ниво мога да я ъпдейтна.
Уффф знам,че тук обсъждате бая по-съществени неща и може би трудно ще ви е трудно да ми обясните на мен като напълно неразбиращ от тези машини.
Май ще имам още доста въпроси,ама май за днес е това..
Въпрос
barutchiev
Здравейте на всички!
Тъй като съм АБСОЛЮТЕН начинаещ с тези рутери,искам да Ви помоля за помощ при настройката.Днес си взех въпросния RGB951UI-2HnD. Гледах доста клипчета в Туба,ама май повече се обърках.
Първо да кажа,че рутера ще го използвам за домашна употреба. Към него ще има вързан един настолен с кабел, 1 лаптоп по ларлес, 2 телефона и 3 Айпи камери пак по ларлес. Кои работи,как да настроя,как да задам да раздава едни и същи Айпита на отделните машини, тъй като има инсталирана е RouterOS level4 до кое ниво мога да я ъпдейтна.
Уффф знам,че тук обсъждате бая по-съществени неща и може би трудно ще ви е трудно да ми обясните на мен като напълно неразбиращ от тези машини.
Май ще имам още доста въпроси,ама май за днес е това..
Поздрави!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Top Posters For This Question
28
11
9
4
Popular Days
9 Ноем.
25
6 Ноем.
12
5 Ноем.
7
11 Ноем.
7
Top Posters For This Question
barutchiev 28 posts
dizela 11 posts
111111 9 posts
Mupo neTkoB 4 posts
Popular Days
9 Ноем. 2014
25 posts
6 Ноем. 2014
12 posts
5 Ноем. 2014
7 posts
11 Ноем. 2014
7 posts
Popular Posts
barutchiev
Здравейте на всички! Тъй като съм АБСОЛЮТЕН начинаещ с тези рутери,искам да Ви помоля за помощ при настройката.Днес си взех въпросния RGB951UI-2HnD. Гледах доста клипчета в Туба,ама май повече се объ
Mupo neTkoB
ползвай опцията QUICK SET и тя ще ти "настрои" рутера до първоначален за употреба вариант
dizela
Ако искаш да го актуализираш отиди в System-Package и натисни Check For Updates. Ще ти се отвори нов прозорец който ще ти покаже текущата и актуалната версия. Натискаш бутончето за сваляне и инсталир
Posted Images
56 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване