goshkata Публикувано 29 Октомври, 2014 Доклад Сподели Публикувано 29 Октомври, 2014 Имам два борда единия с версия 5.22 а другия 5.26 съответно на RB951-2n и RB450G . Първия има Quick Set а втория няма, това на какво се дължи на версията или от модела на борда, има ли начин да се добави Quick Set и как ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 29 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2014 и на други е така освен версията обновявай и биоса Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 goshkata Отговорено 29 Октомври, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2014 (Редактирано) и на други е така освен версията обновявай и биоса Първия е с 3.0 а втория 3.10. Интересното е , че RB450G е с биос 3.10 и ми дава да го ъпгрейдна с 3.07 което е по старо. Това значи ли че версията изисква по стар биос, и може ли да се ъпгрейдва биоса надолу ? Редактирано 29 Октомври, 2014 от goshkata Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 30 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 30 Октомври, 2014 Може, но значи и също че е бил с по-нова версия на РутерОС и ъпгрейднат до нея биос, а после му е свалена версията. обнови ги до последната актуална Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 goshkata Отговорено 31 Октомври, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Октомври, 2014 Да стана, ъпгрейднах до 6-та версия и Quick Set е на лице. Благодаря ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 dabadaba Отговорено 31 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 31 Октомври, 2014 Добре де, за какъв чеп ти е този Quick Set? Там нещата са обратни и колкото пъти съм го човъркал, толкова пъти съм си обърквал рутера. Там, където трябва да е адреса на доставчика, ми излиза локалния адрес и ако променя нещата, рутера се сбръчква... или само при мен е така? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 31 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Октомври, 2014 или не четеш какво пише или правиш нещата на опаки А по въпроса Quickset is available for: CPE devices (License Level 3, One wireless, One Ethernet) AP devices since RouterOS v5.15 (License Level 4, One Wireless AP, More ethernets). Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 goshkata Отговорено 31 Октомври, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Октомври, 2014 При мен си работи без ядове, ползвам си го понеже става бързо смяната на IP адресите, поне на мен ми върши идеална работа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
goshkata
Имам два борда единия с версия 5.22 а другия 5.26 съответно на RB951-2n и RB450G . Първия има Quick Set а втория няма, това на какво се дължи на версията или от модела на борда, има ли начин да се добави Quick Set и как ?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
7 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване