InterCam Публикувано 25 Октомври, 2014 Доклад Сподели Публикувано 25 Октомври, 2014 колеги какво ползвате против заледяване на антените , понеже съм в район където зимата протича доста тежко. Благодаря предварително за отзивите ISP Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 25 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2014 Лепенки за подгряване на стъкла, работят на 12 волта. Спрей против обледяване, неефективно след 2-3 седмици или повечко дъжд. Черен спрей по канта или по чинията (според съдържанието на боята) Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 25 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2014 Капаци Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 26 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2014 Капаци и те се обледяват или става това Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 26 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2014 Да но значителна разлика има. Бях чувал, че някой ги мажат с грес.. аз лично не съм пробвал. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dimityr Отговорено 23 Ноември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Ноември, 2015 Завивате антените с найлон,ефекта е отличен не задържа сняг а и не смущава сигнала. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 23 Ноември, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Ноември, 2015 преди 4 часа, Dimityr каза: Завивате антените с найлон,ефекта е отличен не задържа сняг а и не смущава сигнала. Може да поспориме с конденза. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 23 Ноември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Ноември, 2015 пише постове само за да трупа бройки... Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Асен Нейков Отговорено 14 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2015 На 25.10.2014 г.,, 111111 каза: Лепенки за подгряване на стъкла, работят на 12 волта. Спрей против обледяване, неефективно след 2-3 седмици или повечко дъжд. Черен спрей по канта или по чинията (според съдържанието на боята) От къде ги намирате лепенките? Аз в България не успях да намеря, само в Ebay,но за пробата не ми се рискува да поръчвам. Чувал съм, че WD-40 издържа доста на дъжд и атмосферни условия, тъй като първоначално са го разработили за НАСА и са го използвали в совалките. Мисля да го пробвам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 14 Декември, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2015 Хамериканец да е изобретил нещо то това ще е събитие има ги нагревателите по магазините разбира се за външна употреба си трябва доработка тип "майстор Тричко знае всичко" http://extrazabania.com/products/fmir-165300-01/ Моето решение е с горния нагревател минат през вакумен ламинатор или такъв който не върти много също така нагревател за улук или водосток също става но е по хищен на ток http://www.ecofloor-bg.com/pages/bg/продукти/9/19/Размразяване_на_улуци_и_водостоци.html 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Асен Нейков Отговорено 14 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2015 Ясно, благодаря за линковете. Аз си представях нещо като фолио за автомобилни стъкла с по- малка консумация. Но и това за огледалата за баня става. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 15 Декември, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Декември, 2015 Креативност му е майката, приложение двойно на всичко има 100% има и автолепенки за задните стъкла защото бащата беше лепил преди 20 години такова на задното стъкло. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 15 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 15 Декември, 2015 Е къде ще ги сложиш тези лепенки? На радома ли? Ако го направиш, ще си създадеш преграда. Другия вариант е без радом, но в екстремни условия е абсолютно безмислено, защото първо ще се обледени облъчвателя заедно с антената и ще стане буца лед. Има вариант за облъчване с инфрачервени лъчи при обледеняване - тогава може да постигнеш някакъв резултат. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Асен Нейков Отговорено 15 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 15 Декември, 2015 На гърба на чинията го мислех аз. Изпратено от моят Lenovo A680_ROW Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 15 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 15 Декември, 2015 На гърба на решетка е пробвано с кабелите. Работи отлично но иска ток и където няма 220 е проблем. А цената е другия. Само антена с капак не ви ли спасява? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване