Null Публикувано 24 Октомври, 2014 Доклад Сподели Публикувано 24 Октомври, 2014 (Редактирано) Здравейте колеги мога ли да направя някакъв clone или image работеща физическа машина с Windows Server 2003 и съответно да го инсталирам върху виртуалка ( XenServer ) видях, че има вариант видях и софтуер но ми трябва изпитано решение Редактирано 24 Октомври, 2014 от NetworkX Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muonplex Отговорено 24 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2014 Физическа машина върху виртуална не съм чувал да има, но има виртуални машини върху физически и да, възможно е. Известна програма за тази цел е vmWare но аз лично предпочитам VirtualBox. Естествено трябва да си намериш и самата операционна система. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 24 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2014 Има конвертори за целта physical-to-virtual (P2V) Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Null Отговорено 25 Октомври, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2014 Да стана работата клонирах цялото хдд на физическата и го конвертирах за виртуалка и стана Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване