h3ll Отговорено 18 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 Не вярвам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 18 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 (Редактирано) Bandwith test няма ли? Тук виждам само пинг и то с лоши показатели. Редактирано 18 Февруари, 2015 от h3ll Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 18 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 22 км 460 вътрешен удп 911ац 12мс 120-140 антени няма как да тествам зад радиата Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 18 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 (Редактирано) Давай скрийншоти, на думи - добре. TCP колко? Редактирано 18 Февруари, 2015 от h3ll Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 18 Февруари, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 На теория 5хх мб/с Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 18 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 A какви са облъчвателите за тях? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
joro_kmeta Отговорено 18 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 Добър вечер на всички. Ето и от мен малко информация на практика,за новата играчка на убнт.Разстоянието между двете антени е 5.8 miles (9.3 km).Денивелацията е 580 m.Ефира 5GHz.Ами да ви кажа ,само моите 2 антени липсваха там,отне ми доста време докато намеря местенце без много шум. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 18 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 Нормални двуполяризационни (които не са за bonding) стават - стига да са добре направени. При нас са къстъм мейд от нас за нас . Линка при нас не е 200 метра - 2 км е като минава през центъра на града - особено силно зашумена зона, като за вариант без пряка видимост мисля, че е доста добре . “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 18 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 Качвал съм тук снимки в форума това е на 22-23 км с 120-140 антена 11 мс вътрешен е теста зад лановете най вероятно ще е по добре Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gesha Отговорено 18 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 (Редактирано) А рокет AC P2P който е с Air Prism някой дали е пробвал Редактирано 18 Февруари, 2015 от Gesha Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 18 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 още не няма внос за сега само рокет ац Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 18 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 Тази снимка от тест на бюрото ли е? Не се вижда и ъптайма на линка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 18 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 h3II прочети малко и ще разбереш как е правен теста недей зяпа само снимката Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 18 Февруари, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 150-190 тцп трудо,от това на снимката Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 18 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2015 (Редактирано) тцп не мога да тествам но реален трафик от клиенти дигат 210 на 70 и пинга беше много добре средно 6-7 мс 20000/11000 p/s това видях просто линка стана убиец и намерихме правилния канал и все пак ефира си е дроп по принцип Редактирано 18 Февруари, 2015 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване