InterCam Отговорено 10 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2015 първо благодаря за фърма , след една вечер по обстойно наблюдение мисля че тези у-ва се държат стабилно , пинга е много стабилен няма резки промени като при МТ912УАГ5 , прилагам и снимки ISP Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 10 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2015 Зад този линк има ли рутер или направо клиентите ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InterCam Отговорено 10 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2015 има рутер който държи около 300 клиента ISP Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ldjlyubo Отговорено 12 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2015 а какви облъчватели ползвате ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 24 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 24 Януари, 2015 Днеска ги взехме утре ще кажа как е на 12 км ефира е добре има добра дупка с рокет диш дай боже да постигнем резултата който търсим 200/200 удп Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Null Отговорено 25 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 25 Януари, 2015 (Редактирано) няма шанс повече от 100-110 реален трафик няма да пренесеш с тези антенки на това разстояние Редактирано 25 Януари, 2015 от NetworkX Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 26 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2015 Нещо си в грешка ама карай още не сме сложили другата антена поради липса на малки пиктеили но вече са при нас надявам се днеска да я сложим и ще споделя резултати линка преди беше на Н и си караше 220 удп с 711 максимума на технологията Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Null Отговорено 26 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2015 как ги караше на вътрешен тест между 2 те устройства ли :D това ли наричате каране ? направи един реален тест след station-а а не да ми качвате локални тестове :> на скорост между 2 те устройства и пак ще си говорим колко реално караш като трафик и тогава и ще си говорим кой е в грешка и кои не Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 26 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2015 кога имаш от 2 та края х86 микротик и тестваш тогава може да ми говориш 220 си показа удп и 180 тцп доволен ли си а и клиенти са дигали 170 на 20 мб събота вечер торенти и подобни смесен трафик удп тцп процесора удряше 80-90 процента Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Null Отговорено 26 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2015 Говорим за AC та в тази тема нали така ? понеже имам AC та на по малък линк без никакво зашумяване и знам какво носят и какво не за това и ти пожелах успех с 220Мбит ама както и да е качи снимки на реален тест като си готов та да видим Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 26 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2015 911 ац на 23 км с 120-140 антени тука е вътрешен тест удп 460 дигнана нв2 нямам пц та да тествам тцп днес се надявам да дигнем рокетите и ще споделя Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 26 Януари, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2015 На icmp може и 960 да вдигне,трябва да пробвате 1 Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 27 Януари, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2015 Спорите като малки деца удп та реален трафик , отдавна трябваше да ви е ясно че ако кара толкова удп ще кара онолкова тцп с тоя хардуер не мое да има изненади това е разстоянието е по - интересния фактор, като качество на връзката и латенция, в крайна сметка и убнт и микротик нямат фрапиращи различия в цената като за хардуер, но това дето върти вътре само с тестове се показва. Та ще почакаме Джак да си направи теста и да ни шашне . 1 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 27 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2015 90% от мненията на тоя неграмотник са за триене. Не знам за какво въобще му вярвате на глупостите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 27 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2015 Моля да запазим добрия тон на форума. без обиди Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване