freenet Публикувано 2 Октомври, 2014 Доклад Сподели Публикувано 2 Октомври, 2014 Булшита глобален проблем ли имат ? Никой телефон не отговаря сайта им не се отваря апокалипсис ли има или само аз да съм така (не ми се вярва ) вървят само HD каналите . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko Отговорено 2 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2014 Не си само ти - всички сме така Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 2 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2014 http://www.bulsat.com Много добро съобщение Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 2 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2014 В 19:34 пакетите на Булсатком които сa в DVB-S 12565 H, 12606 H, 12524 H, 12688 H, излъчват само носещa но програми липсват. Няма информация за причината за проблема. В моменета е възможно да се гледат програмите от 2 транспондера в DVB-S2 (достъпни само за HD приемници) и програмите излъчвани от DOLCE(достъпни за SD приемниците). Каквото качеството такава и поддръжката Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 2 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2014 Нета им го нямаше над месец, нормално е. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko Отговорено 2 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2014 Проблема не е в Булсат а във скъсано оптично трасе на Цариградско шосе при ремонт на мостовете... мастер, освен телевизия ползам и интернет на Булсат и без да си кривя душата - нета им е бетон! За три години да е спирал не повече от два-три пъти и то заради побъркал се суич по трасето. След обаждане до офиса им - в рамките на един час проблема е бил отстранен. Относно скоростите - също нямам забележки. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 2 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2014 master говори вероятно за Варна което е факт. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 2 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2014 Във Варна нета също им е добре, доволен съм. Спира рядко и за малко (с исключение на наводнението във Варненския район - Аспарухово) тогава спря за 7-9 дни. Скорост - колкото си плащаш. за неработещ интернет ме е срам да звъня щото "кво плащам че да искам нещо" 6лв на месец ми е интернета 1 Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Октомври, 2014 То всичко им е евтино при тях няма как инак да перат на руснаците парите едни свясни енкодери за телевизията нямат пари да си вземат картината им е като оцветявана с детски боички все едно ползват 16 битов цвят вместо 24 по стандарт да не говорим че след изтичане на договора и не подписване на нов, а минаване на месечна такса ставате "необявен" клиент (спомнете си кризата с бтв) Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 3 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 3 Октомври, 2014 значи ако не си поднова договора може с булсатя да правим договорки за месечната такса така че и на двамата да ни отърва Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Октомври, 2014 значи ако не си поднова договора може с булсатя да правим договорки за месечната такса така че и на двамата да ни отърва Твоето отърване няма общо със сивата икономика на була. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dimityr Отговорено 5 Януари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 5 Януари, 2016 Редовно имат проблеми а и не се спряха. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване