Null Публикувано 2 Октомври, 2014 Доклад Сподели Публикувано 2 Октомври, 2014 Здравейте имам следния проблем с този модел устройство и не само с него де с доста от този производител ubiquiti. Проблема ми е следния значи като включа устройството в пое-то и светва за под секунда power-а и изгасва и съответно изгасва и диода на пое-т все едно окъсява проблема ми е знаете ли от кои елемент аджеба се случва това за да мога да го отстраня или проверя съответно дали е от него, ще съм ви благодарен ако някои може да качи снимка с нахождението на съответния елемент благодаря предварително. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 2 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2014 светодиода на адаптера мига ли ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Null Отговорено 2 Октомври, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2014 ами не виждам да мига като гледам си гасне светлодиода на пое то и до там Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 2 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2014 почни от лан порта явно дава на късо Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Null Отговорено 3 Октомври, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Октомври, 2014 Няма проблем с лан порта от там започнах не е от там.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 3 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Октомври, 2014 Интересно какво му проверявате на лан порта ? А относно въпроса за 3 реда само една запетайка, и да иска човек не може да разбере нищо. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Null Отговорено 3 Октомври, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Октомври, 2014 Това не е отговор проблема не идва от там дали слагам запетаи или не слагам а от това че все още се получава, ако някой има желание да каже и сподели нека да го направи виждам, че има хора които се занимават професионално с това ако не им представлява интерес да помогнат целта ми не е да им взема хляба ако това ги притеснява а само да си оправя проблемното устройство Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Октомври, 2014 Хубавото описание на проблема води до точен/качествен отговор. Ако не препинателни знаци то поне слагай нов ред по често. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване