wowefect Публикувано 30 Септември, 2014 Доклад Сподели Публикувано 30 Септември, 2014 (Редактирано) Здравейте,имам следния проблем с това ново чудо на ubiquiti.Дойде налято с 5.5.9 версия,има ли начин да я сваля към 5.5.3 примерно,за да отключа compliance test..... дори да се опитам да мина на 5.5.8 ми казва : Firmware image check failed. Error code: -6 всичко онова което изчетох по разни форуми води до този firmware : xw 5.5.6 - някой може ли да даде линк... намерих го,сега остава да го пробвам https://yadi.sk/d/3iLoD7W_QD7eC Версията която посочих като линк по-горе работи отлично на NanoBeam m5 16, успява да се отключи и compliance test :) Редактирано 30 Септември, 2014 от wowefect Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 30 Септември, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Септември, 2014 Тоз ефект го бях споменал в една друга тема ама явно колегите не купуват много такива устройства. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wowefect Отговорено 1 Октомври, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Октомври, 2014 Тоз ефект го бях споменал в една друга тема ама явно колегите не купуват много такива устройства. днес за първи път взех 1 бройка и след успешния flash с новия firware,ще се монтира утре интересно е че с такива размери говоря конкретно за M5 16 има възможност да се надуе мощност до 27 dbm Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jblaze Отговорено 4 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 4 Април, 2015 Здравейте, И аз се опитвам да направя същата гимнастика, но не мога да намеря въпросната версия 5.5.6. За съжаление и линка по-горе вече не е валиден. Дали някой може да ми помогне с актуален такъв? Благодарско! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 4 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 4 Април, 2015 Здравейте, И аз се опитвам да направя същата гимнастика, но не мога да намеря въпросната версия 5.5.6. За съжаление и линка по-горе вече не е валиден. Дали някой може да ми помогне с актуален такъв? Благодарско! аз имам версията но за каквоти е като може да ги пуснеш и на 5.5.10 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jblaze Отговорено 4 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 4 Април, 2015 Вече я дръпнах и утре ще тествам. Мерси много . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 4 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 4 Април, 2015 Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 5 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 5 Април, 2015 (Редактирано) А бе то compliant-a се появява, ама не се връзва с други устройства. Сканирам, отчита ги че ги има, и до там. XW i XM версиите не работят в този режим съвместно. Пробвах на две устройство - едното ХМ версия-та работи като АР и на второто ХW работи като клиент - не се връзват. Е, поне аз не успях да го направя. Редактирано 5 Април, 2015 от babula Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 5 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 5 Април, 2015 А бе то compliant-a се появява, ама не се връзва с други устройства. Сканирам, отчита ги че ги има, и до там. XW i XM версиите не работят в този режим съвместно. Пробвах на две устройство - едното ХМ версия-та работи като АР и на второто ХW работи като клиент - не се връзват. Е, поне аз не успях да го направя. инсталираи си 5,5,10 там го няма проблема Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterol Отговорено 5 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 5 Април, 2015 (Редактирано) на стейшъна сложи отметка на Frequency Scan List, MHz. и вътре чекни каналите които ти трябват, иначе няма да се върже стейшъна Редактирано 5 Април, 2015 от peterol Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 6 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2015 инсталираи си 5,5,10 там го няма проблема Ами сложих го, но нищо. Само при сканиране показва че има такова устройство, но не се връзват. Ако трябва да направя нещо друго - не знам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
budisimo Отговорено 11 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2015 на стейшъна сложи отметка на Frequency Scan List, MHz. и вътре чекни каналите които ти трябват, иначе няма да се върже стейшъна Аз така реших проблема,и при мен виждаше мрежи но не се връзваше. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 12 Април, 2015 Доклад Сподели Отговорено 12 Април, 2015 Ами сложих го, но нищо. Само при сканиране показва че има такова устройство, но не се връзват. Ако трябва да направя нещо друго - не знам. Ми друго няма....ето снимки но те са и с ЛОКО М5 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване