pavelkamburov Публикувано 19 Септември, 2014 Доклад Сподели Публикувано 19 Септември, 2014 Колеги трябва ми някой който е писал фирмуер за тези процесори, или е достатъчно навътре в линукс на ниво команди към kernel-a. Тия процесори са в ubiquiti устройствата и от извесно време на някои версии на платките излезе тъп проблем който искам да реша. Чипа поддържа 5 порт и на предишните версии на фирмуера всичките освен в бридж вероятно са били разрешени за ползване. Сега пак са в бридж, но според мен е разрешен само единия порт, което поражда необходимостта от смяна на процесора при тия устройства заради еди изгорял порт докато има още 4 на разположение. До сега номера минаваше, но сега нещо са пипнали. Тъпо е да се сменя процесор заради един порт, затова искам да видя как да разреша другите портове, но нещо не ми стигат знанията. Проблема го има във всичките устройства, което според мен означава , че забраната е някъде в boot loader-a - който е еднаккъв за всичките и до който трудно се стига и не се променя при upgrade на фирмуера. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване