B13Bs Публикувано 8 Септември, 2014 Доклад Сподели Публикувано 8 Септември, 2014 Добър вечер извинявам се но имам един проблем с въпросния bullet m2. Той се състои в това че не боот-ва и постоянно стартира тфтп и чака да му се налее фирмуер след наливането отножо пак стартира тфтп и така отново и отново докато го наливам фирмлера наблюдавам през серийния порт и не ми изписва никакви грешки все едно че всичко е наред някои може ли да ми помогне някак си. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wowefect Отговорено 8 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 8 Септември, 2014 с коя версия си на firmware ?? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
B13Bs Отговорено 8 Септември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Септември, 2014 ами слагам последната 5.8 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 9 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2014 Случайно да е задържал ресет бутона ? След гръмотевици също може да се случи това ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
donioi Отговорено 9 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2014 (Редактирано) Повреден е транзистора за дистанционен RESET Редактирано 9 Септември, 2014 от donioi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
B13Bs Отговорено 10 Септември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Септември, 2014 колеги мерси много за помоща оказасе транзистора за рестарт след като го свалих всичко тръгна още веднъж мерси Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване