babula Публикувано 8 Септември, 2014 Доклад Сподели Публикувано 8 Септември, 2014 (Редактирано) Здравейте, имам следния проблем - трябва да пусна като АР този TL-WA500G. Проблема е, че захранването е 19в, а оригиналното е 9в. Някой да знае до колко волта може да носи това АР? До колкото знам има и PoE, но не съм сигурен за колко волта е максимума. Няма възможност за по-ниско напрежение, защото се захранва и един Булет5. Предварително благодаря. Редактирано 8 Септември, 2014 от babula Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 8 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 8 Септември, 2014 Ако чист булет 5 не е желателно да минава 15в на захранването. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 8 Септември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Септември, 2014 Ако чист булет 5 не е желателно да минава 15в на захранването. Булета си работи перфектно, но не знам как да се справя с ТР линка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 8 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 8 Септември, 2014 http://www.zahranvane.com/index.php?route=product/product&path=40_61&product_id=59 Ето решение на проблема Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 9 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2014 Ако чист булет 5 не е желателно да минава 15в на захранването. чист булет 5 му дават до 24в захранване. Чисто нано 5 е друга бира. тп-линка мисля, че чипа в захранващата му част е с максимално напрежение 18в. Така че 9-12в не биха били проблем, а 15в като абсолютен максимум. С 12в можеш да захраниш без проблем и 2те устройства. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 9 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2014 Да знам но сме имали проблеми с булет на 22в. Този модул е решение само след пълно презапояване на елементите. Не знам китаеца с какво ги е запоявал но са падали елементи: ) Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване