MiPSus Отговорено 17 Ноември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 17 Ноември, 2018 Хайде група кой ще го тества първи? ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yHuKyM Отговорено 20 Ноември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2018 Дейба. Много ми харесва, но ще задържа да видя дали няма да изкарат модел с LCD екранче като предните х011 модели. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 20 Ноември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2018 Като му гледам размера, ако има версия с LCD ще е пак на горния капак. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yHuKyM Отговорено 20 Ноември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2018 Може пък да им узрее и да го направят по-дебело. Абе гладна кокошка, рутер сънува Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Самуил Арсов Отговорено 20 Ноември, 2018 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2018 Имам го от месец, беше предназначен за бюро но като му видях производителноста и бързо отиде в един от раковете, 90% от този трафик е видеонаблюдение от различни интерфейси, като поне 30% е през тунели и ВПН, тоест има мачкане на пакети, плюс 20 впн клиента почти без трафик и 20 правила в защитна стена. Размених го с 3011 който се товареше около 30%~40%. Една от изненадите е, че не грее и ми трябваха 5 минути да загрея в кои дупки се завиват болтчетата за ушите на ракмаунта. 3 https://itservice-bg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 21 Ноември, 2018 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2018 Интересното е ако има и трафик в тунелите примерно (AES256+SHA-1/3DES+SHA-1) и повечко правила. То за тоя трафик каквото и да сложиш до 100лв все ще го кара. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 29 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2018 (Редактирано) Вече втора бройка инсталирам, вчера на ~200 юзера с 150-200Мб вечерно, без нат, с BGP - подмених RB2011UiAS-RM с CPU 70-90% с RB4011 и CPU total вече е 1,5-2%, за 350лв. си е екстра сделка за малки мрежи Редактирано 29 Декември, 2018 от MiPSus ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 29 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2018 Потребителите на pppoe или чист етернет са ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 29 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2018 L3 DHCP публични адреси ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krustanovs Отговорено 29 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2018 единственото което не ми хареса е че sfp-то подържа само 10G линк Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 29 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2018 (Редактирано) преди 8 минути, krustanovs написа: единственото което не ми хареса е че sfp-то подържа само 10G линк Поддържа си и 1G SFP и 10G както си го пуснеш тествано! Лошото е че е само едно Редактирано 29 Декември, 2018 от MiPSus ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 29 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2018 При теб 2011 се е държал геройски! 4011 и аз съм му хвърлил око но все не остава време. С каква марка сфп е ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 2 Януари, 2019 Доклад Сподели Отговорено 2 Януари, 2019 На 29.12.2018 г. at 19:49, master написа: С каква марка сфп е ? Колегите го дадоха CISCOSOLIDOPTICS GLC-BX-D20 на 1490/1310 , за да работи което и да е трябва и от към борда и от другия край да се сетне твърдо 1GbFD 1 ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 3 Януари, 2019 Доклад Сподели Отговорено 3 Януари, 2019 На 29.12.2018 г. at 19:49, master написа: 4011 и аз съм му хвърлил око но все не остава време. С каква марка сфп е ? Работи с повечето SFP-та на 1G - NewTech (КСТ), FS.com и др. Оптични и медни. Твърдо се настройва на 1Gbps Full Dupex и изключена AutoNegotiation. Отсреща трябва да нагласи същото - затова при обикновен медиаконвертор не се вдига линка. 4011 е добро устройство но малко грее (пасивно охлаждане). Да се има в предвид. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 4 Януари, 2019 Доклад Сподели Отговорено 4 Януари, 2019 Преди 16 часа, hgd написа: 4011 е добро устройство но малко грее Ти тества ли колко грее? Бая тежък радиатор ми се вижда за "телефонен" процесор ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване