Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 14 Ноември Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Ноември преди 42 минути, master написа: Не сме правили такъв тест. Единственото което не ми харесва е, че е само за 7ма версия. Защо ти е нужна 6та? Заради стария cAPsMan? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 14 Ноември Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Ноември преди 55 минути, JohnTRIVOLTA написа: Как се справя с криптирането, до колкото знам за сега само софтуерно? xfrm, vti, offloading, hwnat най вероятно във v9 Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 14 Ноември Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Ноември преди 19 минути, kokaracha написа: xfrm, vti, offloading, hwnat най вероятно във v9 За 100лв. толкова! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Самуил Арсов Отговорено 14 Ноември Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Ноември Offload има отдавна макар и само от v7, естествено само на чипове Marvell 98DXxxxx каквито са серията суичове CRS3xx и рутери CCR21xx и CCR22xx. https://itservice-bg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 14 Ноември Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Ноември преди 9 минути, Самуил Арсов написа: Offload има отдавна макар и само от v7, естествено само на чипове Marvell 98DXxxxx каквито са серията суичове CRS3xx и рутери CCR21xx и CCR22xx. А тия другите с мадиатеците,какво им е на тях ? Иначе рекламираме 1хх% перформънс с новия ъпгрейд, ама то не било баш толкоз ако си имал криптиран тунел. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 15 Ноември Доклад Сподели Отговорено 15 Ноември (Редактирано) Преди 13 часа, JohnTRIVOLTA написа: Защо ти е нужна 6та? Заради стария cAPsMan? 7ма все още не ми допада. На hEX S има някакви проблеми с натоварването на процесора. Без видима причина от към трафик и т.н. от 2% скача на 30 - 33% и за няколко минути и после се оправя. Ще изчакам пърия Longterm за машините които не изискват само 7ма версия. Но рутера определено е най-добрия им в този ценови клас. Редактирано 15 Ноември от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване