MiPSus Отговорено 1 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 1 Септември, 2014 Като видя "пасатски" (правеняци) и до сега винаги подминавам темата http://www.ubnt.com/downloads/guides/rocketdish/RocketDish_RD-5G34_QSG.pdf ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 1 Септември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Септември, 2014 ац то си иска -54 поне с 5.19 нагоре дано го оправят снимките не излизат нещо Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 3 Септември, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Септември, 2014 NET BOX да бъдем по точни MCS9 tx - 22dBm, rx -72, ако искате да работите на тази модулация смятайте линка с 22дбм, като го сложите в калкулатора с 34дб антени с кабел 1м сигнала идва -49 ... с 30дб антени -57 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 4 Септември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2014 дигнахме друг линк на 23 км с 120 и 140 антени по дефолт се закачиха на -42 но сигурно е на 1,3в намалих ги на 20 дб -52 и скороста си остана същата 470 удп 240/240 боот цця 88/88 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 4 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2014 Ако CCQ не е на максимум не можеш да очакваш максимални скорости от който и да е стандарт. 470Mbps малко ли са та цедиш максимума - все пак става дума за два пъти повече от 802.11n? “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тодор Лазаров Отговорено 4 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2014 470Mbit си е супер за 23 км Може ли и снимки да приложиш ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 4 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2014 С какви облъчватели ги пускате. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 4 Септември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2014 (Редактирано) най обикновени 2х2 с лъскавата тръба и бялата капачка а и ето желаната снимка който толкова много иска колегата теста е от устройствата процесора натоварването се вижда 240/240 боот тцп няма как да тествам но някъде 300-360 предполагам Редактирано 4 Септември, 2014 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ka4o_pi4a Отговорено 4 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2014 А как е ефира около теб ? Гледам CCQ-то е добро - сигурно няма никой на близо ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 4 Септември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2014 има има но намерихме дупката и тук е най добре малко по малко ъплоуд прави 420 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 4 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2014 Браво! Продължавайте все така Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 4 Септември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2014 утре сменяме рокет диша с 120 пасат и от 2 та края за 30 км ще е доста по добре от 60 см Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 4 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2014 Мислили ли сте за по 2 антени с еднополярен облъчвател на точка? Според мен има доста голяма разлика но за жалост е по трудно приложимо. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 4 Септември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2014 този вариант сам го мислил с 3х3 но 470 мб прекарах мисля че в близко време няма да се наложи на 3х3 да гоним 700 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 5 Септември, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Септември, 2014 Мислили ли сте за по 2 антени с еднополярен облъчвател на точка? Според мен има доста голяма разлика но за жалост е по трудно приложимо. Истината е че няма как физически да накараш една карта всеки чеин да е само и единствено ТХ или RX на различни честоти Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване