Georgi Rakovski Отговорено 4 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Август, 2014 А сега си помисли в самото начало тази 'доста по голяма' фирма, как е изглеждала и какво е представлявал нейния екип. Не се съмнявам, че е приличала на нищо. Всеки тръгва от някъде. Няма човек, който да разбира всичко на 100%, човек се учи докато е жив. Повечето провайдъри си нямат идея от много неща, каквито и да са. Пресен пример: Случи се така, че имаше флууд и 1 по-масово използван скрипт създаваше проблеми с една форумна система и главния администратор ме беше помолил да му обясня, как точно съм я оправил, за да я споделя с други клиенти при евентуален проблем. Това е много малък и жалостлив пример, но има неща за които се търси помощ, чете се и чак тогава се научават. Не може да се критикува така целенасочено. И за какъв windows говориме, нима някой ползва windows на VPS ? Това трябва да е голяма шега. Като с VPS-тата на Superhosting, те май са единствените. Шаблоните на по-известните компании в чужбина за vps-тата са само линукси, windows се среща много рядко. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Linux Отговорено 4 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Август, 2014 До Georgi Rakovski съмнява ме да е в телепойнт с тоя GPON от спектрум нет най вероятно сървърното му е избата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi Rakovski Отговорено 5 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Август, 2014 Слабо ме интересува, просто исках да ти обясня, че цената зависи от редица фактори и още в самото начало, не трябваше да ги нападате така. Нито знаете от кой купуват/прекупуват, нито пък, че може би си плащат като 'поп' за всичко на някой. Просто те са поредните, които искат явно да пробият, но едва ли ще стане при редица фирми, които вече са години наред в тоя бранш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 5 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Август, 2014 Извинявайте за въпроса ама наред ли сте ? Автора на темата е пуснат реклама или както искайте го наричайте и предлага услуги Х за цени Y. На който му харесва взима на който не не взима. Нито го защитавам нито нищо ама до кога ще си чешем езиците с неща който на са наша работа ?! Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muonplex Отговорено 5 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Август, 2014 Интересна тема се завърза.. В момента нямам време, но утре ще се включа с пълни сили в сеира. Имам няколко въпросчета към автора и към emc1000. Поздрави. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emc1000 Отговорено 5 Август, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Август, 2014 На разположение съм за въпроси. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 5 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Август, 2014 Що не ходите да си цъкате някоя игра? Със стрелба най-помагат! ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emc1000 Отговорено 9 Септември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2014 Ъповете важат ли в този форум, да не нагазя лука? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 11 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 11 Септември, 2014 Ти отдавна го нагази - не сме рекламен сайт все пак! ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emc1000 Отговорено 11 Септември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Септември, 2014 Не сте но на определени хора темите за колокация стоят. Няма проблем, щом е реклама нека темата ми замине в коша. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts