daku Публикувано 4 Юни, 2014 Доклад Сподели Публикувано 4 Юни, 2014 Колега ми подхвърли ,че със смяна на firmware мога да пренасоча портовете и някой Lan да стане WAN. Възможно ли е, кой е най-лесния за настройка firmware изпитан от вас? Става въпрос за tp-link 741 и 841 . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 4 Юни, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Юни, 2014 то варианта е да ползваш DDWRT Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 4 Юни, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Юни, 2014 (Редактирано) може в опенврт работи без проблем така сам 1 година вече 841 Редактирано 4 Юни, 2014 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 5 Юни, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Юни, 2014 DDWRT съм пробвал на 740 липсва Влан поддръжката. Колегата който го е пуснал с опенврт да даде повече инфо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване