space Публикувано 29 Май, 2014 Доклад Сподели Публикувано 29 Май, 2014 Някои пробвал ли е как се държи dd-wrt качено на серията от airmax? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 30 Май, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2014 като нормално устройство демек като TP-Link понеже другите стандарти са с патентни Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 30 Май, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2014 Ами съмнявам се ,ако имаш впредвид технологията AIRMax ,не мисля че е нещо особенно ,да не споря защото не се занимавам с антени ,но трябваше да почна и с това да се занимавам.като гледам имам един линк които с изключен Аирмакс е по добре отколкото с него.И донякъде си мисля че Ipool технологията на Делиберант е по патентована отколкото Аирмакса. Моля да ме поправите ако греша ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 30 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2014 Аз лично не бих му сложил DDWRT, някак си не мога да го харесам как работи с Ateros чипсети. Може би Openwrt то което така и не успявам да намеря време за да го разгледам ще е по-добре. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Май, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2014 Все едно на рутерборд да сложиш WRT, чиста загуба на време и продуктивност. Едното правено за него, другото продукт на непълен реверс инжинеринг. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 31 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2014 имам няколко рокета с dd-wrt И си работи нормално (когато ги ползвах де) Ползата са малко повечето pps и нисък лоад на така наречените изделия и в двата случая получаваш тояга и настъпваш греблото. за 20-30 клиента стават както и всеки микротик, делиберант и прочие идиотщини. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 31 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2014 за делиберанта може да поспорим ;-) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 31 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2014 да спорим.. колко да спорим? Едно и също говно са. 2014-та е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 31 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2014 то че е 2014 - 2014 е но повечето доставчици са още в 1994 та. Не че ми се спори но съм виждал през такива радиа по цял малък град да върви като се има в предвид, че няма почти други доставчици. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 31 Май, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2014 ЕЕ Миле ти беше и скептик и за ПОН-а когато купувах сплайсъра ,но сега правиш ПОН ,сега то е ясно че оптиката си е оптика ,ама нали сме си туземнци все се опитваме от нищо нещо да направим, то за антени и аз не искам да чувам ама работата го налага няма алтернатива, а да закопаш законно 5-10 км оптика между села си е убиствена цифра ,но не откъм материали а откъм документация. А относно Делибреанта към Павел : монтирал съм ги бройките дето ги взех и наистина засега съм ги забравил къде са монтирани държат се безупречно даже ми се възбужда любопитството за по големи техни устройства за дълги линкове. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 31 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2014 Е какво не му харесваш на оригиналния ? Е разбира се новите версии започнаха да ги кастрят от към канали и нямаше да е зле да показва лоада на процесора и т.н. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 31 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2014 За пон-а още съм скептик, но е по-лесен съпорта. Писнало ми е от радиа от този ценови диапазон. Просто след определена бройка маймуни на клона или го правиш комерсиално... или се мъчиш целиш грамажи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 31 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2014 Прав си но докато нета струва колкото кутия цигари няма как да се сложи по стабилна техника. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 31 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2014 deliberana е нещо друго, технологията е друга, фирмуера се развива непрекъснато, нямам никакви забележки и са на светлинни години от Ubiquiti , tp-link ,planet airlive и т.н. Чисто инженерно е вкарано много мисъл и е предвиден достатъчно хардуер и за бъдещи екстри. Отсменях си на флашове отAirgrid_ове и Loco, и всичко това щото платките не са проектирани от електронни инжинера а от някое лапе с компютър и програма за автоматино разполагане и опроводяване на платки. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване