Киров Публикувано 17 Май, 2014 Доклад Сподели Публикувано 17 Май, 2014 Така, ситуацията е следната имам обект в с.Войново, общ. Кайнарджа, обл Силистра на който искам да прекарам интернет. Най-близкото село с интернет е Кайнарджа което е грубо казано на 7 км, но проблема е начупения терен. Ако някой има предложения за трасе дори и да се взима нет от Силистра (например), или още по добре да работи или да е интернет доставчик и може да ми изгради трасето бих бил много благодарен. Като cяло искам да постигна минимум 6 Мbps. Готов съм да платя всички разходи по изграждане на трасето както и на съдействие до колкото мога. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Май, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Май, 2014 Бтк на времето не са ли изградили мрежа с медни чифтове? GSM обхвата как е? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Киров Отговорено 24 Май, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2014 Има клетка на Мтел до мен но е само EDGE мрежа. А бтк имат нет само в съседното село в момента съм взел два AirGrid M5 и ще пробвам с тях проблемът е че не съм се занимавал с тях, но ще имам помощник. Ако не стане за мен ще е по добре да си платя на някой да го направи както трябва Не се получи с тези антени чакам предложения за решение, пак повтарям дори и платено Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stefanchuchkov Отговорено 27 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 27 Май, 2014 Има клетка на Мтел до мен но е само EDGE мрежа. А бтк имат нет само в съседното село в момента съм взел два AirGrid M5 и ще пробвам с тях проблемът е че не съм се занимавал с тях, но ще имам помощник. Ако не стане за мен ще е по добре да си платя на някой да го направи както трябва Не се получи с тези антени чакам предложения за решение, пак повтарям дори и платено Какво не се е получило? Не се връзват или е много слаба връзката ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
msboy Отговорено 27 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 27 Май, 2014 (Редактирано) Сигурен ли си че има пряка видимост до Силистра поне. Защото гледам че е на около 22 километра. За твоите изисквания с две антени 60 см. не трябва да имат проблем. Въпроса е да се намери високо място в Силистра. А Кайнарджа вижда ли се поне въпреки че терена е начупен. Редактирано 27 Май, 2014 от msboy Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Киров Отговорено 11 Юни, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Юни, 2014 Кайнарджа не се вижда има един байр който немога да преодолея без трета точка. Ако някой се занимава с това и може да изгради мрежа до Кайнарджа с трета точка или по-добре ако директно има от друго място да ми докара интернет тук в селото. Началната инвестиция може да бъде в по-широки граници, но държа на месечната такса и качеството на нета. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване