insertoff Публикувано 6 Август, 2009 Доклад Сподели Публикувано 6 Август, 2009 Планувам ъпгрейд на акаунтинг софтуера си. Което значи да спра за известно време Radius-a. Мисля че е най добре през това време да пусна един друг Radius server който да отговаря положително на всички акаунтинг и оторизационни заявки, без да се интересува от това какво има в mysql базата. Някой правил ли е тая магия и как е най лесно да стане ? Не че няма да го измисля, но да не опитвам да откривам топла вода. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 6 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Август, 2009 Спираш симулативното = 1 ако имаш, разбарникваш куеритата Защо просто не направиш копие ?! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
insertoff Отговорено 7 Август, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Август, 2009 Спираш симулативното = 1 ако имаш, разбарникваш куеритата Защо просто не направиш копие ?! не може да го копирам на друга машина, вързано е софтуерно с тази. А и не очаквам спирането да е за повече от половин час, но все пак да си вържа гащите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 7 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Август, 2009 Нещо подобно правих и аз ,драсни едно писмо със повечи инфо за постановката при теб. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване