koko Публикувано 13 Май, 2014 Доклад Сподели Публикувано 13 Май, 2014 http://news.ibox.bg/news/id_1911728352 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 13 Май, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2014 Разгеле ... Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 13 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2014 Брейй то имало някакви инстанции които работят браво, че и на мен ми писна от монопола на ЕВН ( и другите де). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 13 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2014 То едва ли има някой който да не му е писнало от тях. Само дерат, а на среща нищо. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
donioi Отговорено 14 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2014 Някой може ли да каже каква е процедурата при EVN. За 10 стълба става вапрос. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stel Отговорено 14 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2014 Опъвай, те сами ще те намерят Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
smacker Отговорено 14 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2014 Кервана си върви - кучетата си лаят Най-много да ги вкарат в някоя регулация в КРС и така да си направят таксите още по-законни. Нали не очаквате от цялата тази пушилка да излезне нещо в полза на народа ? Най-вероятно целта е да преразпределят този бизнес, да влезнат "нови" собственици от руски произход които да пият бедна кръвчица. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 14 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2014 Защо пък точно руски ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
smacker Отговорено 14 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2014 Без да искам да влизаме в политически спорове, но аз лично незнам някой от енергийните ни сектори да не се държи от братушките. Та от цялата работа виждам, как нещата вървят на преместване от единият джоб на сакото в другият джоб на сакото. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 14 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2014 Прав си няма смисъл да влизаме в тази тема. Но не са само те, а и Уса са в кюпа. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 14 Май, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2014 Ами аз като гледам в момента развоя на събитията е стигнал до там че КЗК е направила постъпления за уточняване колко и какви да са тези такси ... ама като се знае каква ни е системата не съм много обнадежден, а по телевизията говорят вече дали и ще има намаления от тая цяла работа и на таксите за крайния потребител ... е не виждам как ще стане, и без това конкуренцията яде всички ресурси. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 14 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2014 Е цените за крайния потребител едва ли ще намалеят наистина. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 14 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2014 Според мен това е заслуга на Виваком защото започнаха да доставят по селата, а те мразят да плащат. www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 14 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2014 Аз се съмнявам, че те ще опъват кабели по стълбовете. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preda Отговорено 15 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2014 Опъват и то от бая време, дори и ftth без носач. Блъскат и по енерго шахти. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване