vladi_49 Публикувано 10 Май, 2014 Доклад Сподели Публикувано 10 Май, 2014 здравейте имам две nano 2 и искам да ги свържа така че едното да предава а другото да приема.Но въпроса е на това което да предава задължително ли е да се върже в lan вход на рутера не ставали без да ползавам рутер ,кабела на нета да го вържа в nanoto. Двете nanota могат ли да се свържат на разтояние от 7 км. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 10 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 10 Май, 2014 дай точния модел на nano - дали e 2, 2M и т.н. кажи как ти идва интернета, PPOE, статичен адрес и т.н. ако дадеш координати на точките може да се провери дали има пряка видимост между тях. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dabadaba Отговорено 10 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 10 Май, 2014 Не знам, но от моя скромен опит с нано, мисля, че за тия 7 км, ще е същото, както да закачиш еднотонно ремарке на жигула. Не, че няма да върви, ама друго си е, да го дърпа двутонен джип например. Що не опиташ с устройство с насочена антена, като нанобридж или еъргрид? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladi_49 Отговорено 11 Май, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Май, 2014 ами защото имам две nanostation 2 не са M и само събират прахоляк и реших да ги ползвам за това.Има пряка видимост в това съм сигорен 100%.Да интернета ми идва по PPPOE Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 11 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 11 Май, 2014 Въпроса е какво се очаква като скроост. Ще си върви ако ефира позволява, защото на места в града със същите радиа на 300м едвам 5мегабита минават поради прекалено близко монтирани гсм клетки т.е. от както ги монтираха. Ако имаш време и нерви можеш да направиш експеримент да сложиш с една антена от булс@ат но там си е играчка с настройките и насочването. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladi_49 Отговорено 12 Май, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Май, 2014 никой ли няма мнение по въпроса Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване